Veelal zware klachten

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Heb last van tintelingen bij de benen zware druk op m’n borst heel erg zwaar m’n bloedruk die erg vaak hoog zit niet goed kunnen ademen heel zwaar vermoeid beleef de wereld kleurloos en heel erg zwaar aan het lijden de dokter heeft anti depressiva voorgeschreven en anti psychotica en lorazepam al deze problemen komen vanuit de hersenen zoals ook het ondraaglijk lijden dat ik steeds zelfmoord wil plegen is dat echt een probleem dat met anti depressiva oplost ik zou het tussen zes maanden en een jaar moeten gebruiken.

  Reactie
  #2

  De medicatie zou dat in principe wel moeten oplossen. Die ook eens even de test op:
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
  #3

  Waarom zijn mensen zo vaak tegen anti depressiva en herstelt het echt de ademhaling m’n saturatie is 98 procent maar kan niet goed door ademen en door zuchten verstikkings gevoel en trillingen bij de benen onder rug pijn druk op m’n hoofd. Kan niet rustig blijven zitten is deze medicatie echt wat alles oplost. Heeft het met neurotransmitters te maken of verbindingen. Want ik las dat de hersenstam bloedruk hartslag en ademhaling regelt zou daar iets mis zijn dan zou dat op een mri scan te zien kunnen zijn.

  Reactie
  #4

  kun je asjeblieft reageren. Alvast hartelijk dank

  Reactie
  #5

  ?

  Reactie
  #6

  Heb je de test al gedaan die ik gegeven had:

  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
Reageer op: Veelal zware klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief