24/24 duizelig -> chronische hyperventilatie?

 • #1

  Beste,

  ik ben 23 jaar. Altijd heel gezond geweest, nooit geen grote gezondheidsproblemen gehad.
  Sinds een klein 1,5 jaar allerlei vage lichamelijke klachten gekregen. Bloed laten controleren, altijd alles inorde. Dokters wezen uiteindelijk op chronische hyperventilatie omdat ik een stressvolle periode gehad heb. 2 maand geleden een aanval gehad op het werk waar ik heel duizelig werd, benen voelen aan als pudding, licht in het hoofd, altijd een droge mond, hart slaat sneller, handen trillen,.. Dokters wezen weer op chronische hyperventilatie. Ga al een maand naar de kinesist, dit voor mijn spieren los te maken, acupunctuur, ademhalingsoefeningen etc. Maar nog steeds geen verbetering. Continu draaierig en duizelig slap gevoel in mijn benen waardoor werken heel vervelend wordt aangezien ik nachtdienst doe en continu in beweging ben. Zelfs de leuke dagdagelijkse dingen worden vervelend omdat ik continu met dit gevoel rond loop. Ik heb dit enkel in beweging, dus niet als ik stil sta, zit of lig. Enkel wanneer ik rond stap.
  Ook heb ik al een 3 maanden last van een verstopt rechter oor, verstopte neus en druk in het gezicht (ook rechterkant). Kan dit ook met de duizeligheid te maken hebben ? Ook maak ik mij zorgen om het volgende, ik heb een tijdje lang lachgas gebruikt bij feestjes, best grote hoeveelheden (dus meer als 50 ballonnen per avond) in het weekend. Ondertussen is mijn lachgas gebruik meer dan een jaar geleden, ik heb het afgelopen jaar dus geen lachgas gebruikt. Nu heb ik schrik dat ik hierdoor blijvende neurologische schade heb opgelopen (komt hiervan mijn duizeligheid 24 /24?) of kan dit niet nu opeens opgekomen zijn na een jaar en had ik dit dan al eerder moeten voelen ? Ik zit met mijn handen in het haar.. Ik word gek van die duizeligheid de hele dag! Hoe komt ik hier van af ? Ik weet niet meer wat te doen.

  Reageer
  #2

  Ook wordt mij alles snel te veel. Zeer snel overprikkeld, druk op het hoofd en een gek gevoel alsof mijn hoofd op springen staat.

  Reageer
  #3

  Ik ben nooit flauw gevallen maar ervaar wel DE HELE TIJE het gevoel dat ik ga vallen. Licht in mijn hoofd, alsof de grond onder mijn voeten uit wordt getrokken

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Ik denk dat je toch weer naar je huisarts zou moeten gaan,die kan je naar een neuroloog verwijzen om te laten onderzoeken of je idd neurologische schade hebt na al het lachgas wat je hebt gebruikt.
  Heb je dat wel aan je huisarts verteld?
  Hyperventilatie kan idd ook voor zulke klachten zorgen,maar als je zo veel lachgas gebruikt hebt,zou ik toch zeker willen weten dat dat niet de oorzaak is.

  Reageer
Reageer op: 24/24 duizelig -> chronische hyperventilatie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief