Chronische hyperventilatie?

  • #1

    Ik ben 2 maanden geleden bevallen en kreeg al snel hierna klachten. Uiteraard heb ik te maken met een combinatie van slaaptekort/hormoon wisselingen en stress. Ik kreeg al snel last van duizelingen en een vreemde druk op mijn neus, op de neus zelf en ook druk op de naastgelegen holtes en ben niet echt extreem verkouden. De duizelingen kwamen af en aan en is nu min of meer veranderd in een vreemd gevoel in mn hoofd. Dat inj een soort golf komt opzetten. Een soort druk die ik ervaar tegelijk met een wazig en moe gevoel. Ik ben al jaren bekend met hyperventilatie en angstklachten. Door deze duizeling kreeg ik ook weer angst dat ik iets ergs had en dat helpt ook niet lijkt me. Ben ook al 2 x naar de dokter geweest. Mn bloeddruk is opgemeten en er zijn neurologische testjes gedaan. Ook is er algemeen bloedbeeld geprikt. Ik ga binnenkort naar mensendieck voor de hyperventilatie klachten. Maar deze vorm van ‘hoofd’ klachten heb ik nog niet eerder ervaren. Kan dit ook door stress zijn of kchronische hyperventilatie?

    Reageer
    #2

    je geeft zelf al aan wat er aan de hand is:
    "Ik ben al jaren bekend met hyperventilatie en angstklachten. Door deze duizeling kreeg ik ook weer angst dat ik iets ergs had en dat helpt ook niet lijkt me"

    Reageer
Reageer op: Chronische hyperventilatie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief