hart druk erg angstig geworden

 • #1

  De laatste tijd heb ik af en toe een zorgwekkende ervaring gehad en ik vroeg me af of anderen dit ook hebben meegemaakt. Af en toe, voor slechts een paar seconden, heb ik een intense knijpende, drukkende pijn op mijn borst gevoeld, vergezeld van een vreemd gevoel alsof er een olifant op mijn hart zit. Het is beangstigend, maar het verdwijnt heel snel weer, en daarna voel ik me weer normaal.

  Ik heb geen idee wat dit zou kunnen zijn en of het iets serieus is of niet. Ik maak me er wel zorgen over en wil graag weten of anderen vergelijkbare ervaringen hebben gehad. Het gebeurt niet vaak, maar wanneer het gebeurt, is het behoorlijk verontrustend.

  Als iemand iets soortgelijks heeft meegemaakt of enig idee heeft wat dit zou kunnen zijn, zou ik het op prijs stellen als je je ervaringen zou willen delen. Ook, als er enige medische kennis is over wat dit zou kunnen veroorzaken, zou ik dankbaar zijn voor wat inzicht.

  Bedankt voor het lezen en ik kijk uit naar jullie reacties.

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo zonder enige vorm van onderzoek iets over te zeggen. Ga dus met de klachten naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: hart druk erg angstig geworden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief