• #1

  Waar zou een ongemakkelijk, zeurend gevoel in de linker borststreek naast hyperventilatie nog meer aan te wijten kunnen zijn? Ik probeer een afweging te maken of een bezoek aan een huisarts nodig is. En ja, mijn hart is een aantal maanden geleden gecontroleerd en 'goedgekeurd'. Ik wil alleen weten waar dat ongemakkelijk gevoel op kan duiden en of ik me er zorgen over moet maken.

  Reageer
  #2

  Een spier die verrekt is

  Reageer
  #3

  Ik verwacht graag een antwoord.

  Reageer
  #4

  Zou dat niet kunnen wijzen op een hartaandoening of zelfs een hartstilstand?

  Reageer
  #5

  Je hebt toch net een antwoord gekregen?
  Een hartstilstand zal het zeker niet zijn,dan zat je nu geen berichtjes te typen...

  Reageer
  #6

  Suzan, ik zat in een gesprek met John. En zou het dan op een hartaandoening kunnen duiden?

  Reageer
  #7

  Zou het dan niet op een hartaandoening kunnen duiden? Bedoelde ik.

  Reageer
  #8

  je hebt een vraag gesteld om 21.08 uur.  Dit is een openbaar forum met meer vraagstellers en geen 1 op 1 consult.

  Je zult toch een beetje geduld moeten hebben. Je hebt namelijk vrij snel een antwoord gehad. En je bent niet de enige hier op het forum met vragen. Als je een vraag stelt en onmiddellijk antwoord wilt, moet je de huisartsenpost bellen.

  En nee het heeft met je hart helemaal niks te maken maar wel met je angststoornis. Misschien kun je daar beter iets aan gaan doen. je hebt de afgelopen 2 dagen al meerdere vragen gesteld onder verschillende namen. Dat doet mij er in ieder geval aan denken dat je een angststoornis hebt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je zit op een openbaar forum, niet in een privé gesprek.....

  En je leest niet eens wat John schrijft.
  Hij zegt een verrekte spier.
  Dat heeft toch werkelijk niks met een hartaandoening te maken.
  Zou hij een hartaandoening bedoelen,zou hij dat wel schrijven.

  Reageer
  #10

  Ik kan mij niet herinneren dat ik de afgelopen 2 dagen onder meerdere namen verschillende vragen heb gesteld op dit forum.

  Reageer
  #11

  Maar een antwoord heb je wel 🙂

  Reageer
  #12

  Suzan, je hebt mijn vraag verkeerd begrepen. Ik wou weten of het naast een verrekte spier ook op een hartaandoening zou kunnen wijzen. Inmiddels weet ik het antwoord op deze vraag.

  Ik heb alleen een nare ervaring met jou Suzan. Ik vind dat je soms een beetje gemeen overkomt. Alsof ik dom ben. Dat is waarom ik een gesprek met jou probeer te vermijden.

  John, dank voor het antwoord.

  Reageer
  #13

  Dus de namen: Janne, Hans, Can, Kabouter plop, Carlo, Ano en Cosal, komen je allemaal niet bekend voor? Dat zijn namen die je de afgelopen 14 dagen hebt gebruikt.
  Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Als ik naar de soort vragen kijk, maak ik daar toch uit op dat je een angststoornis hebt. Wellicht hypochondrie. En daar zou je dan toch iets aan moeten doen.

  Reageer
  #14

  Misschien kun je dan je vragen wat duidelijker stellen.

  Ik heb geen idee op wie ik hier reageer,omdat de meeste mensen hier bijnamen gebruiken en dan vaak ook nog per topic een andere bijnaam.

  Als je iemand bent die regelmatig vragen stelt omdat je ziekte angst hebt, doe dat dan in één en hetzelfde topic. Dan is het voor iedereen duidelijk wat voor "geval" je bent en waarom je door blijft drammen nadat er een antwoord gegeven is.

  En ik bedoel het zeker niet gemeen, ik probeer je alleen wat realistischer te laten denken. Om je (of een andere vraagsteller) uit die eindeloze door vraag modus te halen. Soms moet je even proberen anders te gaan denken en ben je daar even een duwtje (of schop onder je kont) bij nodig. Dat heeft niks met iemand dom vinden te maken. En misschien vind je dat niet leuk,maar soms werkt het beter dan eindeloos lieve antwoorden blijven geven....

  Reageer
  #15

  Ik ben net hersteld van corona. Vandaag ben ik drie kwartier gaan wandelen. En aan het eind werd ik duizelig. Na 5 minuten uit te rusten voelde ik me weer beter. Verder had ik geen pijn ofzo. Is dit zorgwekkend of kan het wel gebeuren? Toen ik corona had, deed ik trouwens niet aan sporten.

  Reageer
Reageer op: Ongemak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief