spataderontsteking

  • #1

    Mijn moeder heeft sinds kort een licht pijnlijk blauw bultje op haar been. Daaronder zit een schijfje wat eerst beetje rood was en nu blauwig. Volgens de apotheker spataderontsteking. Zalf gekregen en verder koelen en eindigen met warm compres. En ibuprofen slikken. Ik vind het lang duren (een week al), is dit normaal? Helaas is mijn moeder van de generatie die nog met geen tien paarden naar de huisarts te krijgen is. Ik vind dat ze moet. Meestal gaat dit gepaard met dagen ruzie, huilbuien en uiteindelijk helemaal overstuur bij de huisarts naar binnen duwen. Voor ik dit ga doen, is het nodig? of toch nog even doorgaan met compres, ibuprofen en zalf?

    Reageer
    #2

    Even doorgaan met kompressen en de zalf.
    Als er iets verandert, als het dus erger wordt, of het been begint wat op te zetten en/of rood te worden, dan wel naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik heb af en toe een aderontsteking in mijn kuit, en de beste remedie is hoog leggen en rust. Dit kan 1 a 2 weken duren. Je kan ibruprofen slikken of een creme smeren tegen de ontsteking dit helpt er ook bij.

    Reageer
    #4

    hoi ik heb ook n spataderondteking gehad 7 weken mijn been ingezwachteld nu  een elastieke kous  t help wel succes

    Reageer
    #5

    hoe je t kan krijgen is n goeie vraag

    Reageer
Reageer op: spataderontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief