slapende onderbenen

  • #1

    Ik las onder dit item iets over slapende benen en dacht ik probeer het hier. Maar misschien moet ik bij een ander onderwerp zijn ?

    10 jaar geleden heb ik de ziekte van Lyme gehad. Pas na een maand kreeg ik medicatie. En de meeste klachten waren daarna over. Echter heb ik zeker nog een jaar last gehad van heel erg tintelende onderbenen. Het werd steeds minder maar was nooit helemaal weg. Nu de laatste 2 weken wordt het weer erger. Ik maak me zorgen, want het is echt een vreemd gevoel. Ik doe iedere ochtend 15 minuten yoga, werk iedere dag 2 uur buiten in de moestuin,  en ik loop zeker 2 uur per dag met mijn hond. Dus aan te weinig beweging kan het niet liggen. Ik neem al jaren vitamine B complex en vit. C.

    Ben ik opnieuw zonder het te weten weer met Lyme besmet, of is het nooit weggeweest en steekt het nu de kop weer op ?

    Zijn er gevallen bekend over tintelende onderbenen en Lyme. Ik heb op het internet gezocht, maar van alles over Lyme maar niet mijn specifieke klachten. Ik las wel dat Lyme de zenuwuiteinden aantast. Is dat met mijn benen aan de hand ?

     

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag die ik zo helaas niet kan beantwoorden. Je zou naar een neuroloog moeten gaan om dat te laten onderzoeken.

    Reageer
Reageer op: slapende onderbenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief