te hoog trombocyten

  • #1

    Ik heb een vraag ben vorige week op de eerste hulp gekomen waar voor de tweede keer een te hoog trombocyten waarde gemeten is , volgens mijn arts is 150 tot 300 normaal nu heb ik een keer 527 gehad en een van ruim 1500 wat kan ik er zelf aan doen om me beter te voelen? kan ik er iets aan doen..was er beetje beduusd van en nam het nieuwe prik formulier mee om over een paar weken opnieuw te kijken. maar kan ik er iets mee en wat houdt dit verder eigenlijk in? hoop iemand hierop kan antwoorden , alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Je kunt daar zelf niets aan doen. Het zou wel verder onderzocht  moeten worden waarom je te veel trombocyten hebt. Je zou dan eigenlijk naar een internist/hematoloog moeten.

    Reageer
    #3

    Dank je wel voor het reageren, het enige wat ik vandaag vernomen had was dat ik over 5 of 6 weken opnieuw moest prikken om te kijken wat er dan uitkomt, hij wist ook niet dat in januari het ook al te hoog was, is de arts terug gaan lezen en zei toen als het weer te hoog is dat medicijnen nodig zijn , maar ik zal na de volgende bloed uitslag ook bespreken. en weet nu ook dat ik er niets aan kan doen.

    Reageer
Reageer op: te hoog trombocyten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief