Afvallen (laxeermiddel)

  • #1

    Hoihoi, ik ben een meisje, 15 jaar.
    Ik ben laatst veel gaan eten, omdat ik me niet goed voelde.
    Ik las op internet dat meisjes veel afvallen door laxeermiddelen te slikken, niet 10000 tabletten per dag ofzo. Maar het hielp wel.
    Ik heb ze net gehaald.
    Ik vroeg me af of het wel goed is voor je.
    Ik wil geen risico lopen.
    Maar ik wil wel gewoon ietsjes afvallen, want op een natuurlijke manier lukt mij gewoon niet..

    Graag een antwoord.

    Reageer
    #2

    Btw: ik ben 15 jaar , 160 cm & ik weeg volgensmij 56kg

    Reageer
    #3

    Daar is dan niets mis mee. Houden zo.

    Reageer
    #4

    Anoniem meisjes van 15 jaar.

    Laxeermiddelen zijn gevaarlijk als je die gebruikt om af te vallen. Ik raad je dat ten zeerste af.

    Reageer
    #5

    Waarom is het dan gevaarlijk? Wat kan er gebeuren?

    Reageer
    #6

    Als je geregeld laxeermiddelen gebruikt worden je darmen hier erg lui van omdat ze niets hoeven te doen,want deze laxeermiddelen doen hun werk wel.Dit is niet de bedoeling en je zult dan ook veel last krijgen van verstopping als je de laxeermiddelen niet meer gebruikt.Er zijn talloze manieren om af te vallen,die niet gevaarlijk zijn,tenminste.....!Eet gezond met veel groenten,granen,noten en fruit.Gooi de laxeermiddelen de deur uit en vooral....koop ze niet!

    Reageer
    #7

    laxeer middelen werken ten eerste niet om af te vallen, het enige wat ze doen is je darmen leeg maken en ja natuurlijk als je naderhand op de weegschaal staat ben je gewicht kwijt, echter is dit alleen water. Je darmen hebben extra vocht nodig om ze leeg te krijgen, vandaar ook dat je door laxeer middelen diaree hebt. Begin er niet aan, tenzij je extreme verstopping hebt, alle middeltjes al hebt geprobeerd van de huisarts en die niet werken. Gebruik ze ook vooral niet zoals het in de bijsluiter staat, dat is veel te veel. Ze veroorzaken ook extreme krampen en als je er 2 dagen achter elkaar een aantal slikt zul je dat zeker voelen. Ze veroorzaken daarnaast vaak ook extreem veel misselijkheid en er bestaat zelfs een kans dat je zult overgeven. Mocht je ze ooit nodig hebben voor verstopping, gebruik er dan 2. Daarna minstens een week niks omdat je darmen door deze pillen behoorlijk wat te voorduren krijgen. Onthoud dat als je ze in neemt je beter heel de dag thuis kunt blijven want je zult er een hele dag last van hebben en ook niks op kunnen houden.

    Je bent pas 15 jaar, kijk alsjeblieft uit. Als je iets kwijt wilt, doe een sport die je leuk vind, laat de limonade staan en drink veel water. Eet veel groentes en fruit en trakteer jezelf af en toe op iets lekkers.

    Reageer
    #8

    hey hoi ik heb het ook gehaald ik raak veel vocht kwijt en krijg krampen ik zet wel door want het op geblazen gevoel is weg en voel mij al wel dunner het werkt verslavend maar resultaat mag er zijn 5 kg in 2 dagen kwijt

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het doorzetten zal zeker worden beloond !! en sneller dan je denkt als je zo snel zoveel afvalt.
    Als je darmen niet meer functioneren door de laxeermiddelen en je er doodziek van wordt door uitdroging bijvoorbeeld of er een spastische colon ontstaat. Of je nieren er de brui aan geven.
    Maar ja, je moet er wat voor over hebben....

    Reageer
    #10

    Sarcastische reacties, zit nuemand op te wachten denk ik zo

    Reageer
    #11

    stel dat ik ze zo nu en dan een week gebruik is t dan nog steeds zo extreem en val ik dan nog wel af?

    ik heb een aantal programma's en documentaires over anorexia gezien en ze gebruiken bijna allemaal laxeermiddelen... ze worden niet voor niks zo dun

    Reageer
    #12

    Beter zorgen voor een goed voedingspatroon. Daarbij is een stabiele bloedsuikerspiegel belangrijk. Hiervoor is het belangrijk om te zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Eventueel wat aanvulling in de vorm van wat supplementen die helpen de insulinegevoeligheid te verbeteren, zoals magnesium, vitamine B en D, omega 3. Laxeermiddelen ontregelen je lichaam nogal. Door goed voor je voeding te zorgen en voldoende lichaamsbeweging, het beste al voor het ontbijt, gaat het afvallen op een gezonde manier. Ook goed naar je lichaam luisteren wanneer je verzadigd bent en niet zomaar snaaien. Tv-kijken kan het snaaigedrag triggeren dus beter wat anders doen.

    Reageer
    #13

    Die meisjes met anorexia zijn ook gevaarlijk bezig en zouden doodgaan om slank te kunnen zijn als ze de kans zouden krijgen.

    Anorexia is trouwens iets wat je niet vrijwillig zou moeten willen ervaren...

     

    Reageer
    #14

    Er staat ook niet op dat je er van kan afvallen. Ik heb de ziekte van lyme en heel erg last van verstoppingen. Heb er een buikscan voor gehad en die dokter schrok ervan. Dan pas! kan ik je aanraden het 2 dagen te gebruiken. Ik zou sporten en niet snoepen en snacken als ik wil afvallen. Maar dat kan ook niet want dat is ongezond en een goede weerstamd en immunsysteem krijg je alleen van heeel veel gezond eten en groentes enzo.

    Ciao! Succes met gezond afvallen, scheelt weer gewichts jo-jo's ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #15

    Voor de stoelgang kan een middel als Colon Clean goed helpen. Het vergroot het volume van de poep, waardoor het makkelijker loopt.

    Reageer
Reageer op: Afvallen (laxeermiddel)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief