hoe snel afvallen

  • #1

    Is het ok voor iemand met diabetes 2 om in 9 dg 2 kilo af te vallen

    Reageer
    #2

    Dat hang van de oorzaak van het afvallen af....

    Reageer
    #3

    geen wijn meer drinken of veel minder en lichter eten

    Reageer
    #4

    Minder wijn drinken lichter eten en minder.

    Weet iemand hoe snel je mag afvallen als je diabetes 2 heb?

    Reageer
    #5

    Bij diabetes speelt insulineresistentie een grote rol. Het beste is om dat te zorgen voor volwaardige voeding, zoals ongeraffineerde producten en te zorgen voor voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Daarnaast kunnen bepaalde middelen helpen ondersteunen om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te vergroten. Denk aan stoffen als magnesium, vitamine B en D, omega 3, inuline, taurine, chroom en zink. Goed voor jezelf zorgen kan helpen de vetverbranding te verbeteren. Proberen snel af te vallen is niet verstandig. Dan kan je het jojo-effect krijgen. Wat kan helpen bij de vetverbranding is beweging voor het ontbijt, zonder dan weer heel intensief te sporten, gewoon een ommetje ofzo. Je kan op internet ook eens wat opzoeken over insulineresistentie. Onder andere intermittent fasting schijnt te kunnen werken.

    Reageer
    #6

    bedankt

    Reageer
    #7

    Ikzelf heb ook diabetes 2 en ben een week geleden begonnen met een koolhydraatarm dieet. Ben nu 2 kilo afgevallen. Eet geen brood meer maar zelfgemaakte crackers van havermout, veel pitten en zaden erin en kokosolie met daarop bijv. een plak zalm met gekookt ei of Griekse yoghurt met noten en banaan en zo zijn er nog veel meer heerlijke gerechten. Iedere dag een smoothie en 's avonds iets met veel groenten en kip, rundvlees of vis. Is allemaal even heerlijk. Geen last van honger. Dus veel zaden en noten, geen zout maar zeezout, geen geraffineerde suiker maar bijv. honing, veel fruit of smoothies met bijv. Spinazie en verschillende soorten fruit. Kijk op internet voor recepten. Mijn zwager is met dit dieet in 3 maanden tijd 16 kilo afgevallen en gebruikt nu minder medicijnen voor zijn diabetes.

    Reageer
Reageer op: hoe snel afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief