Advies nodig tesnel afval"/> Advies nodig tesnel afvallen - Medische Forum - Dokter.nl

Advies nodig tesnel afvallen

 • #1

  Hallo, ik bem 16 jaar nu 1,94 en 78/78,5kilo. Nou is dat een prima gewicht maar zelf wil ik toch nog wat kilos eraf zodat mijn "kleine buikje" ook weg gaat. Nou ben ik in zon 3 maanden van 85 kilo naar 78,5 kilo gegaan. Maar ik was niet eens een week terug (5dagen) 80 kilo dus dat betekend dat ik veel te snel afval en dat kan niet gezond zijn. Dit doe ik door alleen tussen 13:00 en 17:30 te eten. Ik eet geen tussendoortjes en niet in de ochtend. Dit gaat voor mij makkelijk maar het kan dus niet goed zijn voor me. Heeft iemand tips om toch nog af te vallen maar dit op een betere manier te doen?

  Reageer
  #2

  Je kunt werkelijk alles vinden op
  Het internet. Ga eens naar het bodybuilding forum en begin topics en artikelen over voeding te lezen. ( cutten/bulken ) . Je wilt je vetpercentage verlagen met minimale spier verlies en op de manier hoe jij het nu doet word je alleen maar mager en al helmaal als je nog meer kilo’s gaat afvallen. En je bent in de groei, je lichaam heeft voeding nodig. Meer en vaker eten, klein calorieën te kort creëren door cardio als je wilt afvallen. je bent 16, als ik jou was zou ik gewoon knap gaan eten, paar keer per week krachttraining doen en niet te druk maken om
  Een klein pensje

  Reageer
  #3

  Wat je nu doet,is in ieder geval niet gezond!

  Je bent niet te zwaar en dat buikje gaat zo ook niet weg, je gaat zo eerder spierweefsel kwijt raken omdat je lichaam brandstof nodig is wat er niet binnen komt.

  Verdiep je eens in een gezond voedingspatroon, met gewoon meerdere (gezonde) eetmomenten per dag. En dat in combinatie met oefeningen om een strakkere buik te krijgen. Dat is een stuk gezonder dan wat je nu doet. Je zou ook in een sportschool advies kunnen vragen, aan bijvoorbeeld een trainer of ervaren sporter. Die kunnen je ook helpen om op verantwoorde manier je buikje in spieren om te zetten.

   

  Reageer
  #4

  Het gaat niet om minder eten maar om je hormoonhuishouding. Op welke plek je vet opslaat, zegt wat over hoe het is gesteld met je hormoonhuishouding. Gaat dus niet om afvallen maar om die hormonen in balans te krijgen.
  Beter zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Te vaak eten is niet goed maar alleen binnen een paar uur eten, lijkt me ook niet verstandig.

  Reageer
Reageer op: Advies nodig tesnel afvallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif