Verduidelijking Pil

 • #1

  Goedemiddag iedereen

  Ik heb de bijsluiter van mijn pil gelezen en daarin staat dat de pil mij direct zou beschermen tegen zwangerschap als ik die zou beginnen innemen op de eerste dag van mijn menstruatie. Dit heb ik ook zo gedaan en daarna heb ik 'onveilig' seks gehad met men vriend. (zonder condoom, maar dus wel aan de pil). Nu lees ik op het internet telkens andere verhalen over wanneer de pil veilig zou zijn. Soms zegt men dat de pil de eerste maand niet betrouwbaar is en andere sites bevestigen mijn bijsluiter.

  Ik zou graag nu voor eens en altijd duidelijkheid willen hebben over vanaf wanneer de pil nu echt veilig is? en indien ik dus een kans heb om zwanger te zijn of niet. (ik heb mijn pil netjes elke avond op hetzelfde tijdstip ingenomen en geen diarree gehad of moeten overgeven).

  Alvast bedankt voor alle info! 🙂

  Groetjes

  Michi

  Reactie
  #2

  Je bent gewoon veilig!

  Reactie
  #3

  Zeker?

  Ik ben nu dus in mijn stopweek en zou morgenavond terug moeten beginnen met de pil en ik heb mijn regels nog niet gekregen. Ik heb in het begin van de stopweek een zwangerschapstest gedaan en die was negatief (maar miss had ik dit te vroeg getest?).

  Ik zal pas gerust zijn als ik men regels ook écht krijg 🙂

  Grtjs
  Michi

  Reactie
Reageer op: Verduidelijking Pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief