Mirena Spiraal bloedin na 3 jaar!

  • #1

    goedemiddag,

    Ik heb mijn Mirena Spiraal nu iets meer dan 3 jaar, nooit geen bloedingen gehad maar sinds vandaag heb ik dat wel. Het voelt als ongesteld zijn, 7 maanden geleden heb ik heb laten nakijken, want ik was bang dat die niet goed zat en mijn vriend voelde de touwtjes die zijn ook verkort, helaas heeft hij er nog steeds last van en heeft soms kleine sneetjes onder zijn eikel, afine.

    Wat kan deze bloeding betekenen? Het voelt als ongesteldheid. Is er wat mis? Laatst had ik ook last tijdens de seks, aan mijn rechter eierstok die was zelfs opgezet. Ik maak mij toch zorgen.

     

    Wat kan dit zijn en wat nu?

     

     

    Reageer
    #2

    Het kan natuurlijk een doorbraakbloeding zijn...
    Als de klachten aanhouden, is het wellicht goed om naar de gynaecoloog te gaan

    Reageer
    #3

    Hormonale anticonceptie werkt ontregelend op je eigen hormoonhuishouding en een spiraal zorgt voor het vrijmaken van stresshormonen in je lichaam. Ook zorgt hormonale anticonceptie voor tekorten aan diverse vitaminen en mineralen in je lichaam. Niet heel vreemd als je lichaam na verloop van tijd gaat protesteren.

    Reageer
Reageer op: Mirena Spiraal bloedin na 3 jaar!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief