1,5 week na menstruatie weer ongesteld

  • #1

    Ik zit nou al een jaar aan de pil en net zoals alle andere maanden was ik deze maand geen pil vergeten en ben ik gewoon in me stopweek normaal ongesteld geworden en na 7 dagen ben ik weer verder gegaan met de pil slikken en was ik niet meer ongesteld zoals altijd. Nu ben ik anderhalve week verder en begon ik 3 dagen geleden inneens bruine afscheiding te krijgen (niet heel veel) daarna kreeg ik heftige buikpijn en kramp (wat ik nog steeds heb) en sinds eergisteren bloed ik nu ook. Ik heb dit nog nooit gehad en weet dus ook niet zo goed wat het nou is, kan iemand mij hier meer duidelijkheid over geven? heb wel sex maar dat gaat altijd veilig dus het lijkt me zeer onwaarsxhijnlijk dat ik zwanger ben toch?

    Reageer
    #2

    Het kan een tussentijdse bloeding zijn (spotting). Dat kan wel eens voor komen. Lees ook eens de bijsluiter van de pil

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de tip! Maar heb wel echt heel veel bloedverlies en heb nooit de pil doorgeslikt, heb elke maand wel een stopweek gehad..

    Reageer
    #4

    Het kan toch best wel eens keer anders, meer of minder, zijn dan je gewend bent.

    Reageer
    #5

    Even terug komend op dit verhaal.. de bloedingen waren na ongeveer 2 weken gestopt en ongeveer een week na die bloedingen zou ik volgens mijn normale cyclus ongesteld worden, nou ben ik dat ook geworden maar dat heeft maar 2,5 dag geduurt. Komt dit dan doordat ik al zoveel bloed was verloren en dat er nog maar vrij weinjg bloed te verliezen was of zou er iets anders kunnen zijn?

    Reageer
    #6

    dat zal inderdaad door de eerdere en langere bloeding komen

    Reageer
    #7

    Gebruik van de pil verstoort je eigen hormoonhuishouding en bevordert oestrogeendominantie; naast dat hij je lichaam berooft van diverse vitaminen en mineralen, waaronder zink. Dit alles kan klachten geven.

    Reageer
Reageer op: 1,5 week na menstruatie weer ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief