Spiraaltje en onbeschermde seks

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik heb eergisteren een hormoonspiraaltje gezet en gisteren (1 dag erna dus) heb ik seks gehad zonder condoom met mijn vriend. Mijn spiraaltje werd echter pas 3 dagen na mijn menstruatie gezet omdat het werd uitgesteld door dergelijke redenen. Mijn vriend is niet in mij klaargekomen en ik ben er wel van bewust dat dat niet veilig is als je geen anticonceptie gebruikt. Ik had gisteren ook geen last van pijn of niks dus het gebeurde dus maar... vandaag heb ik echter wel weer het gevoel van lichte krampjes gehad dus ik vraag me af, zou het kunnen zijn dat ik zwanger ben of denk ik gewoon teveel na??

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het was en niet handig om meteen een dag later seks te hebben en dan ook nog zonder condoom. De klachten kunnen door de seks veroorzaakt zijn of door het spiraaltje zelf komen. Als ze aanhouden ga dan naar de dokter.

    Reageer
Reageer op: Spiraaltje en onbeschermde seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief