Man sex met een onaantrekkelijke vrouw?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een tijd een vraag in mijn hoofd omdat ik hier in persoonlijke kring mee te maken heb gekregen. Ik weet alleen niet of ik de man in kwestie kan geloven.

    Kan een man sex hebben terwijl hij iemand onaantrekkelijk vindt? Gewoon omdat hij "moet"? Hij is dan wel opgewonden door bijvoorbeeld de gedachte aan andere vrouwen. Deze man wil dus liever geen sex, omdat hij de vrouw in kwestie niet leuk vindt, maar doet het wel. Hij vind de sex ansich niet vies, maar zou liever niet sex hebben. Logisch? Herkenbaar?

    Heel graag reacties, ook van mannen erg welkom!

    Reageer
    #2

    Ik weet het niet maar wat ik te horen heb gekregen kunnen mannen dat wel. Gewoon niet bij na denken en gaan ervoor.

    Reageer
    #3

    Hallo Danielle,

    Bedankt voor je reactie. Ik denk dat je gelijk hebt maar kunnen mannen dit niet tegenhouden als ze iemand echt niet leuk vinden? Dit vond wel plaats in een relatie, dus hij had niet veel keus. (kon er niet uit weg, raar verhaal)Hij zei ook dat hij anders kriebelig werd en masturberen dan niet hielp.. Dus wel liever een vagina van een lelijk iemand. Is dat gevoel dan zo sterk mannen? Dit gebeurde dan ongeveer 2x per week met dezelfde persoon..

    Reageer
    #4

    Ik ben een man, en nee ik moet er niet aan denken om intiem contact te hebben met een vrouw die ik niet aantrekkelijk vind... Zelfs niet zoenen, laat staan meer.

    Er zijn natuurlijk wel mannen die seks altijd beter vinden dan geen seks, en dan alle kritiek overboord gooien. Geldt ook voor betaalde seks, ook daar kan ik me weinig bij voorstellen. MAar ik zal wel niet gemiddeld zijn...

    Reageer
    #5

    Ja, dit kan. Ik snap je vraag niet helemaal denk ik of ben jij echt zo bleu?

    Reageer
    #6

    Ik denk dat het hier om een man gaat die goed probeert te praten wat hij gedaan heeft.

    Waarom zou hij een relatie hebben met een vrouw die hij onaantrekkelijk vindt? Of is die vrouw pas onaantrekkelijk geworden in een nieuwe relatie?

    Normaal gesproken spelen een aantal vragen een rol als er zo´n verhaal op tafel komt:
    Waarom ben je bij haar weggegaan?
    Hoe heb je daar seks mee kunnen hebben?

    Ik ben een man en ook moet er niet aan denken seks te hebben met een vrouw die ik absoluut onaantrekkelijk vind.
    Ik ben ervan overtuigd dat de meeste mannen het met me eens zullen zijn.

    Reageer
    #7

    Het gaat om een man die ik ken, ik ben de man niet. 😉 hij zei mij dat hij niet weg durfde omdat ze dreigde met zelfmoord en hij haar geloofde (omdat zn moeder dat ook deed). ze is inderdaad onaantrekkelijk geworden in de relatie. 30 kilo aangekomen het laatste jaar zeg maar. Zelf vind ik het ook niet gemiddeld, dat vraag ik ook niet. Meer of jullie het je voor kunnen stellen. Heb hem ook al gezegd dat het op een sexverslaving lijkt en hij twijfelt daar ook over.

    Reageer
    #8

    + hij had door sport e.d. een extreem hoog testosteron gehalte en vond echt dat hij "moest" lichamelijk. Kan dit mannen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nou, ik vind dat wel allemaal een beetje overdreven. Ik wist niet dat je door sporten een hoog testosteron gehalte kreeg! Heb zelf veel gesport maar daar heb ik nooit iets van gemerkt.
    Een hoog testosteron gehalte verhoogt je libido.
    Maar dat wil nog lang niet zeggen dat je het dan met iedere vrouw ongeacht hoe of wat moet doen. Dat is dus pure onzin! Hadden alle sporters en de partners van de sporters dus een probleem!
    Vreemde vogel !

    Reageer
    #10

    @Tandor, je begrijpt me niet goed denk ik. Hij had al een hoog testosteron en van sporten en veel dierlijke eiwitten wordt dat echt nog hoger (google maar). Slechts 2 keer in de week "moest" hij echt sex hebben, wat wel meevalt opzich. Alleen was het voor hem hetzelfde al moeten eten. Hij werd prikkelbaar, chagrijnig en kon aan niets anders meer denken. Porno/masturberen hielp niets of hij dat nou elke dag of nooit deed. Ook kende hij deze vrouw natuurlijk al lang en al vind je iemand niet meer leuk en aantrekkelijk de stap is niet zo groot naar iemand waarmee je nog geregeld samen slaapt, als je je zo rot voelt als je geen sex hebt. Hij kon wel even zonder (want zonder sex ga je niet dood anders dan bij eten) maar dan voelde hij zich echt rot. Hij dacht ook heel de tijd alsof hij met een andere vrouw bezig was als hij het deed. Jij hebt dat te hoge libido voor je situatie blijkbaar niet dus is de vraag niet op jou van toepassing. 🙂

    Reageer
    #11

    Ik kwam in deze discussie terecht, vanuit een andere (kun je libido verminderen?). Het afgelopen jaar is het libido bij mijn partner verminderd en bij juist erg verhoogd. Verder heb ik een fijne relatie met mijn vrouw. De dagdromen en wens zijn bij mij dusdanig hoog geworden, dat ik me echt kan voorstellen dat ik met een (in mijn ogen) onaantrekkelijke vrouw toch een seksueel samenzijn zou kunnen hebben. Juist om de relatie met mijn echtgenote te behouden. Klinkt dat gek? Vaak denk ik dat er iets mis is met me (midlifecrisis?) en dan probeer ik deze gevoelens weg te stoppen.

    Reageer
    #12

    Ik heb ook een fijn huwelijk maar een minnaar voor de seks. Mijn man is daar van op de hoogte. Mijn libido is nu eenmaal veel hoger dan zijn libido. Ik ben niet verliefd op mijn minnaar maar wel op mijn man.

    Reageer
    #13

    @Vrouw
    Wat fijn dat je zo'n open relatie hebt, dat je een minnaar kunt hebben, terwijl je relatie in stand blijft. Bij mijn vrouw absoluut onbespreekbaar. Dan kan ik direct mijn koffers pakken. Een minnares is ook niet zomaar te vinden, tenminste dat heb ik ervaren de afgelopen tijd. Een man op zoek naar seks zonder verdere binding. Websites genoeg maar dat levert niets op.

    Reageer
    #14

    Ik ben ook 40 en 17 jaar samen met mijn man waarvan 8 jaar getrouwd. We hebben een dochter van 13. Het huwelijk is verder hartstikke goed en we kunnen vaak lachen en hebben regelmatig goede gesprekken. We hebben ook nog wel seks maar voor mij is dat gewoon te weinig. Ik heb mijn minnaar per toeval ontmoet op het strand. Het klikte gewoon lichamelijk enorm. Ik ben inderdaad niet monogaam en ik weet dat ik enorm bof met zo'n fijne echtgenoot maar achter zijn rug om zal ik niets ondernemen. Mijn minnaar vindt mij wel leuker dan leuk, maar nogmaals, ik ben verliefd op en houd van mijn man. Mijn man geeft mij geestelijke energie en mijn minnaar lichamelijk.

    Reageer
    #15

    En ik ben absoluut niet onaantrekkelijk! Aandacht genoeg, maar ik zoek ook geen relatie, dus ik begrijp wel een beetje dat jij als man daar tegen aan loopt bij de dames.
    Sterkte

    Reageer
Reageer op: Man sex met een onaantrekkelijke vrouw?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief