blaasjes op eikel

Online ZorgZus
  • #1

    al 1.5 maand heb ik nieuwe relatie wij zijn alle 2 getest op soa negatief mijn vriendin heeft last van blaasjes en haar klieren en ik kreeg ook blaasjes

    Reageer
    #2

    Het zou toch een herpes infectie kunnen zijn. Ik raad aan om naar de huisarts te gaan. Die kan het dan even goed bekijken.

    Reageer
    #3

    De dokter zegt een schimmelinfectie mijn vriendin heeft haar al laten behandeling geen nut deze week naar ziekenhuis voor herpes test bultjes van mijn vriendin

    Reageer
    #4

    Als het een schimmelinfectie is, moeten jullie wel alle twee een behandeling daarvoor doen, anders blijven jullie elkaar aansteken.

    De foto is helaas te onduidelijk om iets te herkennen.

    Reageer
    #5

    Mss is deze foto beter wij maken ons ongelooflijk veel zorgen en steken het op elkaar

    Reageer
    #6

    Wat jullie natuurlijk niet moeten doen is elkaar verwijten maken. Dat helpt echt niet. Eerst moet maar eens vast komen te staan wat er aan de hand is. Wat ik nu op de foto zie lijkt in ieder geval niet op herpes. Dat lijkt toch eerder een schimmelinfectie.

    Wat jullie nu kunnen doen is het volgende:

    1. Jij gaat naar de huisarts en laat er naar kijken. Als het een schimmelinfectie is krijg je daar een crème voor. Die moeten jullie dan alle twee gaan gebruiken.

    2. Je haalt een antischimmelcrème bij de drogist of de apotheek. Canesten Gyno of Daktarin Gyno. Deze gaan jullie dan alle twee gebruiken. Als de klachten daarmee weggaan is het probleem opgelost. Als dat niet zo is ga dan alsnog naar de huisarts of kliniek voor een soa test.

    Jullie moeten vooral stoppen om met een beschuldigende vinger naar elkaar te wijzen. Dat heeft totaal geen zin. Als het wel herpes zou zijn, kom je er niet achter van wie het is. Het zou een infectie kunnen zijn die al veel eerder door een van jullie beiden is opgelopen maar waar je eerder geen last van hebt gehad en dat dus ook niet kon weten.

    Reageer
    #7

    Het bleek om streptokokken te gaan maar hoe krijg je het dan en is het seksueeloverdraagbaar

    Reageer
    #8

    Een streptokokkeninfectie is besmettelijk. Dus ja het zou seksueel overdraagbaar kunnen zijn maar valt niet onder de bekende soa's.
    Streptokokken komen van nature voor op de huid en in ons lichaam. Doorgaans houdt het afweersysteem/immuunsysteem deze bacteriën in balans en ontstaan er geen infecties. Behalve wanneer het afweersysteem verzwakt is kan dat tot een spontane infectie leiden. Daarnaast zijn er nog andere bekende infecties die je kunt krijgen: keelontsteking bijvoorbeeld.

    He zou dus kunnen dat ook jij een streptokokkeninfectie hebt. Ga dus naar de huisarts.. Streptokokkeninfecties worden in de regel behandeld met antibiotica.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: blaasjes op eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief