Doorzichtig elastisch slijm uit mijn vagina?

Online ZorgZus
  • #1

    Help!!Ik ben 29 jaar oud. Ik slik gewoon de pil en neem elke keer me stopweek zoals t hoort, maar nu heb ik al 2 stopweken niet gemenstrueerd en ook 2 zwangerschapstesten gedaan waarvan de uitslag negatief was. En sinds kort ook last van dik doorzichtig elastisch slijm uit mijn vagina, wat kan dit betekenen?

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen. Er zal toch wat onderzoek gedaan moeten worden om daar duidelijkheid over te krijgen. Ik raad je dan ook aan om naar de huisarts te gaan en een verwijzing te vragen voor de gynaecoloog.

    Reageer
    #3

    Daar was ik idd al bang voor, dus had inmiddels ook al afspraak gemaakt via mijn huisarts bij de gynaecoloog, maar iig bedankt dat u de moeite heeft genomen om te antwoorden.

    Reageer
    #4

    Graag gedaan.
    Laat nog even wat weten als je bent geweest..

    Reageer
    #5

    As maandag heb ik een afspraak, dus zal 't daarna nog even laten weten, wie weet heeft iemand anders er nog wat aan als die dit leest ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #6

    Ik ben bij de huisarts geweest voor inwendig onderzoek, de dokter kon niets vreemds ontdekken & alles leek in orde. Ook heeft ze gelijk een uitstrijkje gedaan en daarvan krijg ik binnen nu en 4 wkn de uitslag.
    Me huisarts zegt me gewoon geduld te hebben en dat het vaker voorkomt dat de menstruatie wegblijft bij gewone gezonde vrouwen (soms wel een half jaar) Dus voorlopig moet ik het maar even aankijken.... & uiteraard de uitslag van me baarmoeder uitstrijkje afwachten.

    Reageer
    #7

    Dan nog maar even afwachten.

    Reageer
    #8

    Ik heb het zelfde probleem ik hoor graag wat de uitslag is!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Weet je al de uitslag?

    Reageer
    #10

    Mijn excuses voor de late reactie...., maar heb ook pas na 3 wkn de uitslag van het baarmoederonderzoek gekregen, maar dr is helemaal niets gevonden (gelukkig) En plotsklaps werd ik in ene ook ongesteld, en niet een beetje, nee gelijk 2 weken lang!!! Dus van t ene uiterste naar t andere uiterste....., maar wel blij dat ik 't weer geworden ben, toch een soort opluchting. Nou afwachten of me lichaam me normale menstruatie cyclus weer oppakt, zoja, is het misschien toch ook stress geweest waardoor 't een poos wegbleef.

    Reageer
Reageer op: Doorzichtig elastisch slijm uit mijn vagina?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief