Vlekjes in vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al een tijd vlekjes in mn vagina. Ik weet niet wat ik hier mee aan moet en schaam mij hier ook erg voor. Ook heb ik elke dag afscheiding in mn onderbroek.

    Reageer
    #2

    Welke kleur heeft die afscheiding? En hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat het goed is om even bij je huisarts langs te gaan. Het zou een candida infectie kunnen zijn.

    Reageer
    #4

    Als de vlekjes waarover je het hebt, die oranje stipjes op je schaamlippen zijn, dan hoef je je geen zorgen te maken! Dat zijn gewoon wat talgophopinkjes of iets dergelijks, heel normaal. Je hoeft je daar ook niet voor te schamen, waarschijnlijk zal het iemand anders niet eens opvallen. Het ziet er ook helemaal niet uit als een infectie of iets dergelijks.
    Elke dag afscheiding hebben in je onderbroek is ook perfect normaal. Dat heet witverlies. Je vagina produceert dat om zichzelf schoon te maken. Daarom dat het ook niet nodig is om je vagina langs binnen te wassen met water of zeep, dat is zelfs erg schadelijk. Je vagina houdt zichzelf gewoon proper aan de binnenkant! Afscheiding wijst enkel op een infectie als het erg vies gaat ruiken of als het er gaat uitzien als feta-kaas of yoghurt. Normale afscheiding is doorzichtig en een beetje wit, maar zeker niet brokkelig. Als je die afscheiding lastig vindt, kan je inlegkruisjes gebruiken.

    Reageer
    #5

    Kan ik een candida infectie hebben als ik nog nooit seks heb gehad? Ik ben namelijk nog maagd

    Reageer
    #6

    Ja natuurlijk.
    Candida is een lichaamseigen schimmel. In sommige gevallen kan die de overhand krijgen en voor wat problemen zorgen.
    Doorgaans geeft dat dan wel wat meer klachten. Meer afscheiding, jeuk, branderig gevoel met plassen zijn wat mogelijkheden. Overigens zijn talgkliertjes zoals de andere anoniem aangeeft ook een mogelijkheid. Maar het is altijd wat moeilijk omdat zo via een foto cast te stellen. Daarom ook het advies om even naar je huisarts te gaan. Dan heb je daar in ieder geval zekerheid over. En mocht het een candida infectie zijn kan er meteen iets worden voorgeschreven om er weer vanaf te komen.

    Reageer
    #7

    Ik heb precies dit deze bobbeltjes en de afscheiding maar deze ruikt apart en is beetje plakkerig. Ik ben 14 jaar. Is dit gwn oke?

    Reageer
    #8

    Hey weet je al iets meer over wat het was? ik heb namelijk hetzelfde.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hee, ook ik ben benieuwd of je er uiteindelijk achter bent gekomen wat het is en of het nu weg is?

    Reageer
    #10

    ik heb dus precies hetzelfde !! Dit is dus geen soa??? gaat dit ook vanzelf weeer weg ?

    Reageer
    #11

    Ik heb dit ook en ben nog maar 13... Jeukt jouw vagina ook zo ? Ook gevoelig als je er door heen wrijft ? Wrs heb je een shimmeleffectie...neem antibiotica....

    Reageer
    #12

    Antibiotica helpt niet tegen een schimmelinfectie....

    Reageer
Reageer op: Vlekjes in vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief