Bult in vagina

Online ZorgZus
  • #1

    hoi,
    ik ben 13 en heb een soort bult in mijn vagina! Het voelt aan als een soort tampon maar dan wat harder... Ik durf het niet tegen mijn ouders te vertellen neem aan naar een dokter te gaan. Het doet geen pijn als ik het aan raak!

    Reageer
    #2

    Hi meis,

    Geen idee of we t over t zelfde hebben maar ik heb t ook.... Dus als het iets ergs is gaan we samen dood lol ๐Ÿ˜›
    nee grapje.. ik denk dat dit normaal is haha

    Byebye xx

    Reageer
    #3

    Waar heb je dit precies zitten bij je vagina dan?

    Reageer
    #4

    Haai,
    Ik durf er niet echt aan te voelen maar als ik bij mijn vagina naar binnen ga dan voel ik na ongeveer 3cm een hard ding, langwerpig het voelt alsof het naar beneden hangt! In ieder geval bedankt dat jullie hebben gereageerd!

    Reageer
    #5

    Sorry maar het is ongeveer een vinger en dan voel ik hem

    Reageer
    #6

    Je baarmoedermond?

    Reageer
    #7

    denk je? Hij is kei hard en voelt bijna als plastic! Een baarmoedermond voelt toch als een half ei? Dit is echt een soort stengel naar beneden!!!

    Reageer
    #8

    Ik denk dat je er verstandig aan doet even naar de huisarts te gaan. Die kan met een speculum/eendenbek in de vagina om te zien wat je precies bedoelt. Laat je weten als je geweest bent?

    Anna

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    sorry maar dat durf ik echt niet! Ik heb het niet eens aan mijn ouders verteld is het normaal dat je gaat voelen in je vagina? Ik ben echt BANG..

    Reageer
    #10

    En als ik kijk naar zo'n ding op internet dan zijn die wel erg groot (ik ben net 13)!

    Reageer
    #11

    ik heb net al mijn angsten opzij gezet en ging dus voelen (ik had een maand geleden dat ding gevoeld)en nu is het weg ik weet niet of ik er ver genoeg in ben gegaan ik zal morgen weer even voelen! En jullie op de hoogte houden...
    HAPPYYYY

    Reageer
Reageer op: Bult in vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief