over tijd, pijn

Online ZorgZus
  • #1

    Lieve allemaal,
    Ik ben een meisje van zestien, en net als mijn nieuwe vriend nog maagd. Ongeveer 10 dagen geleden heeft hij mij gevingerd, een paar keer, best hard maar niet pijnlijk en heb ik hem afgetrokken (we sliepen bij elkaar). Ik was bang dat ik die avond al ongesteld zou worden, maar het bleef toen gelukkig uit. De dag daarop moest ik naar de huisarts voor de pil, allemaal prima en ben ik op vakantie gegaan. Het punt is dat ik de die dag wel een gespannen buik had, een beetje pijnlijke buik en ik nog steeds, 10 dagen verder dus, niet ongesteld ben geworden. Ook is mijn afscheiding meer dan normaal, maar wel wit/doorzichtig en stinkt het niet en voelde mijn baarmoederhals gister van binnen wat gezwollen en vandaag was ik weer bij mijn vriend, vingerde hij me weer en voelde ik het niet echt. Nu heb ik net zelf even gevoeld, en is het wel een beetje branderig en warm. Nu voelt mijn buik weer gespannen. Wat kan dat zijn? Een infectie? Zwanger kan ik niet, mijn ovulatie was de 17de/16de en we hebben geen sex gehad. Een soa kan ook niet. En waarom blijft mijn ongesteldheid uit? Ik heb wel stress gehad, de afgelopen maand, en veel spanningen maar niet zo bizar veel.

    Reageer
    #2

    Stress is een hele bekende oorzaak voor het uitblijven van de menstruatie. Trouwens, toen hij jou vingerde, had hij toen sperma aan zijn hand? Daar kan je zwanger van worden hoor, nooit meer doen als je niet zwanger wilt worden. En als jullie gaan vingeren, was dan altijd eerst goed je handen zodat alle viezigheid van straat eraf is voordat je naar binnen gaat bij jezelf. En als je net met de pil begonnen bent, moet jouw lichaam daar ook echt even aan wennen, dat gaat niet zomaar ineens!

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Ja, stress kan wel kloppen.. wat stress en spanning tussen ons gehad, en natuurlijk eerste keer bij elkaar slapen enzo..
    Nee, hij heeft me een paar keer gevingerd, en pas daarna heb ik iets bij hem gedaan en heb ik heel bewust mijn handen nog afgeveegd en zijn we gaan slapen, dat weet ik zeker.
    Ja, dat handen wassen is dus niet gebeurd, en mijn ''baarmoederhals'' brandt ook, voelt echt warm, schaamlippen ook wel een beetje. Is dit een infectie?
    Ik ga morgen in elk geval een zwangerschapstest doen, just to be sure..

    Reageer
    #5

    en ben nog niet begonnen met de pil wou ik dus doen als ik weer ongesteld werd, ronde de 30ste maar dat ben ik dus niet geworden..

    Reageer
    #6

    Hoi Nora,
    Het klinkt als een infectie, vooral dat branderige. Waarschijnlijk door ongewassen handen. Ik vind je in ieder geval als een verstandige meid overkomen, menig meisje van 16 weet niet eens wat ovulatie is. Misschien is het raadzaam om even langs de huisarts te gaan, branderigheid icm afscheiding (die je niet gewend bent), is bij mij meestal een infectie. Goed dat je aan de pil gaat! Maar vergeet niet dat die je niet beschermt tegen soa's.
    Groetjes,

    Reageer
    #7

    Ik ben naar de huisartsenpost geweest, daar is mijn urine onderzocht en hebben ze even 'gekeken'. er was niks te zien en mijn urine was in orde.
    Toen heb ik 10 dagen overtijd toch maar een zwangerschapstest gedaan, negatief, en 2 weken overtijd nog een negatief.
    Maar toch, ik heb echt veel afscheiding nu! die niet ruikt, en mijn tepels doen ook sinds 2 dagen pijn nu.. kan ook liggen aan het feit dat ik een nieuwe bh aan had die ik nog nooit heb gewassen.. maar ik weet echt niet wat ik moet doen.. ik snap er niks van..

    Reageer
    #8
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    na 3 weken overtijd twee dagen ongesteld geweest nu aan de pil x

    Reageer
Reageer op: over tijd, pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief