Hiv sneltest na 25 dagen

  • #1

    Ik heb onveilig sex 4 weken geleden en na 25 dagen mocht ik van de ggd een sneltest doen. Was maar een paar minuten zonder condoom en hij is niet in mij klaargekomen. Voor alle andere soa's was de test negativ . Van de ggd was dat wel ok maar moet toch wel over 2 maanden terugkomen. Nu lees ik overal op het net dat een sneltest toch niks zien na 25 dagen, ik word dus helemaal gek. Van de soa aids online chat, hoef ik me geen zorgen te maken meer. Wie kan mij hierbij helpen? Ik heb voor de rest af en toe stijve spierpijn bij me benen en armen, is dat een iets wat bij acute hiv hoort?

    Reageer
    #2

    De test is bij 25 dagen absoluut betrouwbaar. Bovendien was het risico dat je hebt gelopen erg klein.

    De klachten die je hebt zijn geen HIV klachten

    Reageer
    #3

    @Tandor ok bedankt. Ik ga echt van de internet afblijven want je wordt gek.

    Reageer
    #4

    Hallo tandor ,

    Ik heb last van opgezette kleien bij me hals en liezen , wil dat nu zeggen dat ik hiv heb opgelopen . Ik voel me echt niet lekker .

    Graag hoor ik het van u .

    Bedankt alvast

    Reageer
    #5

    Dat heeft met HIV niks te maken.

    Reageer
    #6

    En hoe zit het als een vrouw eerst zichzelf vingert en daarna mijn geslachtsdeel aanraakt en aftrekt kan ik dan ik als man zijnde hiv oplopen ?

    Reageer
    #7

    Ook zo loop je geen HIV op.

    Reageer
    #8

    Hallo tandor ,

    Op het web staat dat als je nekpijn / spierpijn hebt , wat ik heb eigenlijk al een paar dagen . Dat je hiv kan opgelopen hebben . Klopt dat is dat zo volgens jou ?

    Heb maand geleden onveilige geslachtsgemeenschap gehad met een vrouw.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Stijve spieren is eigenlijk nooit enig symptoom. Je risico was laag (vaginale seks alleen toch) en je had toch getest met 4 weken? Ars is een syndroom dus meerdere symptomen tegelijk, vaak hevige keelpijn zonder verdere verkoudheid symptomen, huid uitslag en hevige koorts zijn meestal de symptomen die tegelijk komen, maar zelfs als je hoog risico gehad zou hebben is het zo dat maar 1% van de mensen met deze symptomen hiv heeft. Maak je dus niet te snel zorgen, maar vrij voortaan wel veilig. Dit omdat bij vaginale seks (ook anaal, want dat heeft hoogste/grootste soa risico) je wel snel andere soa's kunt krijgen en ik kan je vertellen dat door het antibiotica gebruik in de wereld zullen gonorroe etc toch gevaarlijke infecties gaan worden.(steeds resistenter tegen antibiotica) en dus in de toekomst misschien niet meer te behandelen.

    Reageer
    #10

    Hallo ,

    Ik heb mijn niet na 4 weken nog getest , het is 4 weken geleden gebeurd dat onveilige vaginale sex heb gehad met een vrouw . Ik zelf ben een man en nu heb ik enorme nekpijn dat ik mijn nek en hals niet kan bewegen . Betekent dit dat ik hiv heb opgelopen. ?9

    Reageer
    #11

    Nee, dat betekend dat je een probleem met je nekspieren hebt. Dat noemt men ook wel een stijve nek...

    Reageer
    #12

    Waarom staat er op het net dan als je zoekt dat nekpijn gewrichtspijn een symptoom van hiv is ?

    Reageer
    #13

    Er staat ook op internet dat nekpijn en  gewrichtspijn een klacht van artrose of reuma is...of dat het griepsymptomen zijn...vrij algemene klachten die bij veel dingen kunnen voor komen.

    Je moet niet naar symptomen googlen.

    Reageer
    #14

    Oke is de kans groot dat ik hiv kan oplopen door onveilig gevreeen te hebben vaginaal met een vrouw ?

    Reageer
    #15

    Die kans is niet erg groot.

    Reageer
Reageer op: Hiv sneltest na 25 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief