hiv angst

  • #1

    Hallo,

    Als je 6 weken gelden risico hebt gelopen, je na 12 dagen 5/6 dagen diarree hebt, 4 week lang geen klachten hebt, dan weer 1/2 dagen in totaal diarree hebt en wat last van je elleboog (waarschijnlijk verkeerde beweging maar niet zeker), en voor de rest geen enkele klacht hebt. Lijkt dit op een hiv infectie? Die 2 dagen diarree was ook niet echt diarree; het was op beide dagen 1 maal en kwam opzetten toen ik een jointje opstak.

    Reageer
    #2

    Dat lijkt zeker niet op een HIV infectie.
    Heb je nog geen HIV test gedaan?

    Reageer
    #3

    okee, en waarom lijkt dit niet op een hiv infectie? Hoe verloopt die ongeveer? Mbt diarree bedoel ik en/of in het algemeen. Ik heb nog geen hiv test laten doen, is dit na 7 weken al nuttig? Aangezien ik veelal 12 weken lees.

    Reageer
    #4

    Dat wat je beschrijft zijn geen HIV symptomen. Het meest voorkomende is een conversiegriep in de eerste 6 weken na een HIV infectie.
    Je kunt vanaf 6 weken een betrouwbare test laten doen.

    Reageer
    #5

    Gewoon bij de huisarts? Heeft die de goede testen om na 6 weken te testen?

    Reageer
    #6

    Dat kan bij de huisarts of de GGD. De testen die gebruikt worden zijn allemaal goed.

    Reageer
    #7

    Ik heb voor maandag een afspraak gemaakt bij de huisarts. Dit is 8 week en 2 dagen na het risico. Op internet lees ik overal dat het pas na 12 weken 100% zeker is of je het wel of niet hebt. Wat is nou precies juist?

    Reageer
    #8

    8 weken is met de huidige testen volstrekt voldoende.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: hiv angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief