Herpes

  • #1

    Hoi,

    Ik heb wat irritatie. Laatste keer onveilige seks is meer dan 2 weken geleden. Soa test was negatief maar niet op herpes getest.

    Nu heb ik last van rode vlekken, zie geen duidelijke blaasjes. Wat denken jullie?

    Reageer
    #2

    Twijfelachtig.....
    Het zou een herpes infectie kunnen zijn. Maar in ieder geval een infectie.
    Wie heeft de test gedaan?

    Reageer
    #3

    De test is in de polikliniek afgenomen. Bloed en urine onderzoek. Dat was 2 weken na de onveilige sex en toen waren hier nog geen tekenen van. Ongeveer 2,5/3 weken speelde dit op..

    Reageer
    #4

    Ter preventie trouwens wel antibiotica injectie gekregen..

    Reageer
    #5

    Ik zou er in ieder geval even mee naar de huisarts gaan. De huisarts kan dan beter zien of het inderdaad een herpes uitbraak is of er dan in ieder geval een test voor doen. Als het een andere infectie is, kan hij/zij er iets voor voorschrijven.
    De injectie helpt niet tegen herpes.

    Reageer
    #6

    Oke bedankt voor uw antwoord. Ik ga langs de huisarts en zal de uitslag laten weten.

    Reageer
    #7

    Succes !

    Reageer
    #8

    Er was een uitvaller en kon gelijk terecht.. Verhaal verteld en toen die het bloedonderzoek nakeek bleek er alleen op Syffilus Hepatitis Hiv en urine onderzoek was gedaan.

    Hij was er wel van overtuigd dat het geen herpes is maar schimmel/irritatie bultjes. Om er 100 procent zeker van te zijn en voor mijn gevoel toch bloed laten afnemen.

    Hij heeft een zalf voorgeschreven en moet na 2 keer toepassen over zijn.

    Hoop dat de test negatief is en hij gelijk heeft.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een schimmelinfectie zou dus heel goed kunnen. Op een foto is dat altijd wat moeilijk. Daarom dat ik al zei: twijfelachtig..
    De spuit die je hebt gehad was uit voorzorg tegen Syfilis.
    Welke zalf heb je gekregen?

    Reageer
    #10

    Ik verblijf op dit moment in het buitenland. De zalf heet Temetex %0.1 Merhen. Zou het buiten schimmel nog andere soa kunnen zijn? Of heeft de injectie dat verholpen.. Bedankt voor uw advies en antwoorden, erg gewaardeerd.

    Reageer
    #11

    Het werkzame bestanddeel van de zalf is diflucortolone. Het is niet echt een geschikte zalf bij een schimmelinfectie.. Sterker: het is zelfs gecontraïndiceerd bij schimmel en gistinfecties. ( afgeraden om te gebruiken)
    http://www.fkmobiel.nl/preparaatteksten/D/diflucortolon.asp?blMobile=true (kijk bij contra indicaties)
    dat is dus een opmerkelijke keuze als de arts van een schimmelinfectie uitgaat. Clotrimazol zou een beter middel tegen schimmelinfecties zijn.

    Buiten herpes zou ik zo geen andere soa weten die dit soort verschijnselen heeft. Chlamydia misschien De injectie is doorgaans tegen gonorroe en syfilis. Er is dan dus ook geen chlamydia test gedaan?
    Heb je buiten de zichtbare klachten ook nog andere klachten?

    Reageer
    #12

    Er is een uitgebreid urine onderzoek gedaan, zie dingen zoals glucose proteïne etc staan maar chlamydia niet specifiek. Of kan je dit uit de andere resultaten afleiden?

    Idd opmerkelijk wat voor zalf er dan wordt voorgeschreven maar voor nu lijkt het wel te helpen. Zou dit betekenen dat het idd geen herpes/chlamydia is?

    Reageer
    #13

    Bij herpes zou die zalf in ieder geval niet helpen. Als je geen andere klachten hebt buiten dat wat op de foto's te zien is, is chlamydia ook niet erg waarschijnlijk.
    Nog maar een paar dagen de zalf gebruiken dan.

    Reageer
    #14

    wat was het ?

    Reageer
Reageer op: Herpes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief