Hij is in me klaargekomen

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,
    Er is net iets gebeurt waar ik heel erg mee zit. Mijn vriendje is namelijk in mij klaargekomen wat echt niet de bedoeling was. Het condoom is namelijk gescheurd. Ik zit wel aan de pil alleen toch ben ik evht heel erg bang? Is de kans groot dat ik zwanger word? Ik weet dat het door de pil niet moet kunnen maar bij sommige mensen gebeurt het wel en ik ben altijd wel een van die mensen met dat ongeluk. Dus kan het gwn dat je vriendje in je klaarkomt zonder zwanger te worden met pil?
    Ik hoop snel antwoord te krijgen, bedankt alvast!
    Veel groeten

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Als je de pil gewoon goed gebruikt(elke dag) is het geen probleem. Ik snap dat het schrikken is maar als je de pil gebruikt maakt het niet uit. Dus maak je maar geen zorgen.

    Met vriendelijke groet

    Reageer
    #3

    Oke, heel erg bedankt! Ben al beetje minder bang.

    Met vriendelijke groet

    Reageer
    #4

    [quote]Dus kan het gwn dat je vriendje in je klaarkomt zonder zwanger te worden met pil?[/quote] Daar is die pil nou juist voor bedoeld. Als dat toch niet zou werken hoefde niemand ze meer te nemen.

    [quote]Ik weet dat het door de pil niet moet kunnen maar bij sommige mensen gebeurt het wel[/quote] Als dat al gebeurt, zijn er altijd bijzondere omstandigheden waardoor dit dan gebeurt. Dat kunnen verschillende redenen zijn. Overgeven binnen 4 uur nadat de pil is genomen of langdurige diarree of gewoon een pil vergeten. Of een andere ziekte.

    Als je de pil goed gebruikt en er geen vergeet is de pil het meest betrouwbare anticonceptie middel. Dan hoef je je daar dus geen zorgen over te maken.

    Reageer
    #5

    Hallo

    als je altijd de pil correct hebt gebruikt kan je niet zwanger zijn, er zijn veel vriendinnen van mij die geen condoom gebruiken, alleen een pil. Ze zijn nooit zwanger geworden. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, de pil is zeer betrouwbaar.

    Reageer
    #6

    Allemaal heel erg bedankt voot jullie reacties. Alleen nu heb ik een ander vraagje. Nu hij in me is klaargekomen moet ik de strip die ik nu heb afmaken en een stopweek dat die moet of mag ik gewoon een maand doorslikken. Want op dat moment ongesteld worden komt echt niet uit voor mij.

    Reageer
    #7

    Je kunt de pil gewoon doorslikken als je dat wilt.

    Reageer
    #8

    ik heb een vraag ik slik nu pas een week de pil mag mijn vriend al in me klaarkomen ?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ben je op de eerste dag van de menstruatie met de pil gestart?

    Reageer
    #10

    Nee ,maar ik heb wel eerste week veilig gedaan

    Reageer
    #11

    ik heb ook een vraag ik ben ongesteld geweest dan hebben we seks gehad zonder condoom en ik was ook niet aan de pil. Hij is niet in mij klaargekomen dan heb ik voorzekerheid map gepakt en na 1 week bloedde ik terug zoals mijn menstrutie 4 5 dagen en de 3de dag toen ik bloedde ben ik voor de eestt aan de pil begonnen.

    En de vraag is we hebben gistere seks gehad met condoom ben pas aan de pil is er een risico dat ik zwanger raak?? En mogen we dan zonder condoom doen om dat ik pas aan de pil ben of moetten we tog condoom gebruiken een tijdje???

    Reageer
    #12

    Zover ik op internet lees is het de eerste 7 dagen niet veilig en  na die zeven dagen wel

    Reageer
    #13

    Ja maar ik gebruik de pil en het was met condoom niet klaargekomen in mij maar in condoom toen hij uit mij was het was ook niet gescheurd. Er is tog dan geen risico voor zwangerschap tog????

    Reageer
    #14

    nee dan is er geen risico

    Reageer
    #15

    hopelijk tog bedankt..

    Reageer
Reageer op: Hij is in me klaargekomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief