Voorspel + natte droom iemand anders

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen!
    Ik zit met twee dingetjes.
    Het eerste is ik heb bijna 2 maanden een relatie met mijn vriendin en wij hebben al voorspel gehad maar af en toe als ze mij masturbeert voelt het niet goed aan. Dit is meestal wanneer het donker is dus misschien ligt het daar aan?
    Ook had ik gisternacht een natte droom over iemand anders. Ik voel me echt slecht erbij omdat ik niet wil dat dit gebeurd. Misschien is het normaal ik weet het niet. Of ligt het aan omdat ik mijn vriendin de afgelopen dagen niet heb gezien en ik automatische zonder bewust te zijn aan andere dingen denk? Ik zou het niet weten.

    Hopelijk weet iemand een 'oplossing' voor deze problemen
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Aan het donker zou het niet meteen moeten liggen... en voor het overige zijn het vrij normale dingen...Je zou je alleen kunnen afvragen of nog steeds even gek op je vriendin bent als in het begin...

    Reageer
    #3

    Ik heb lang moeten wachten om van haar te zijn en ik hou echt van haar dus ik weet niet aan wat het kan liggen.Ik wil haar ook niet kwijt door dit en zij kan mij opgewonden maken maar misschien maak ik mij gewoon te druk?

    Reageer
    #4

    U denkt dat ik niet meer verliefd ben ofwat?

    Reageer
    #5

    Nee hoor........het is alleen goed om daar voor je zelf even over na te denken.....
    Natte dromen is een verhaal apart....daar moet je je niets van aan trekken. Iedereen droomt wel eens over iemand of iets anders...Het zijn maar dromen...

    Ik denk dat je je vooral niet zo druk moet maken...

    Reageer
    #6

    Ik ben wel iemand die heel veel stress kan hebben en ook zeer onzeker. Hier ga ik lessen voor volgen. Hopelijk dat het dan beter wordt. Ik hoop gewoon dat dit het probleem is en niet dat ik van mijn vriendin niet meer hou want dat kan echt niet of ik kan dat niet accepteren want ik hou van haar.
    De pijn tijdens het masturberen aan wat kan dat liggen?

    Reageer
    #7

    Dat kan komen door de manier waarop ze masturbeert.... misschien moet je haar tips geven hoe ze dat het beste kan doen...je kunt het voordoen toch?

    Daarnaast zou het kunnen dat alles een beetje droog is...glijmiddel gebruiken kan ook een oplossing zijn. Ik neem aan dat je geen problemen met je voorhuid hebt? Ze kan helemaal naar achteren zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen?

    Reageer
    #8

    Hallo Anoniem,

    maak je over natte dromen over anderen echt geen zorgen. Dit komt bij een ieder voor, ook al ben je gelukkig in een relatie.

    Ik zelf (een meisje) heb ook wel eens over mannen/jongens gedroomd waar ik helemaal niets mee had of waar ik helemaal niets mee zou willen hebben.

    Tijdje terug zelfs geweldig gedroomd van iemand die ik echt helemaal niet mag, dus alles kan in dromen, maar hoeft echt helemaal niets te betekenen! Ik werd wel wakker (naast mijn vriend van reeds 9 jaar) en begon meteen te schreeuwen, haha! Mijn vriend kon er alleen maar heel hard om lachen en vond het steeds grappiger worden.

    Masturberen is een ander verhaal. Als het alleen pijn doet als zij je met de hand bevredigt, dan is het misschien haar manier van vasthouden. Dat kan variëren van te hard vasthouden, te schuin vasthouden of te ruig heen en weer gaan terwijl de piemel te droog is. Dan dus inderdaad dat wat glijmiddel erop of wat spuug op de hand, dat werkt ook! Zal je waarschijnlijk ook een stuk fijner vinden!

    Bedenk eerst goed of het alleen pijn doet als zij je masturbeert, en niet ook als je het elf doet, anders kan het ook zijn dat je een infectie o.i.d. hebt. Dan even naar de dokter.

    Succes!!!!! En veel genot toegewenst!

    Het kan ook zijn dat je een infectie hebt

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dankjewel voor de reacties en sorry voor mijn late reactie !

    Het doet alleen maar een beetje zeer als zij het doet dus van last of infectie is er geen sprake. Alleen vind ik het vreemd dat zij dat niet weet want zij heeft al een relatie van 2 jaar achter de rug dus dan zou je toch denken dat zij de handelingen zou weten nietwaar?
    De voorhuid kan helemaal naar achter maar het is inderdaad een beetje droog. Ik mis af en toe het voorvocht. Misschien dat het daar aanligt?

    Reageer
    #10

    [quote]Alleen vind ik het vreemd dat zij dat niet weet want zij heeft al een relatie van 2 jaar achter de rug dus dan zou je toch denken dat zij de handelingen zou weten nietwaar?[/quote] Dat denk jij.......maar moet dat dan ook zo zijn? Bovendien hoeft rukken lang niet voor iedereen op dezelfde manier te gaan.. Het is niet altijd allemaal vanzelfsprekend.

    [quote]De voorhuid kan helemaal naar achter maar het is inderdaad een beetje droog. Ik mis af en toe het voorvocht. Misschien dat het daar aanligt?[/quote]Dat zou heel goed kunnen. Gebruik glijmiddel....

    Reageer
    #11

    Ik ben naar de uroloog geweest en hij zij dat mijn voorhuid ofzoiets nogal strak zat alee kan het wel naar achterdoen maar dat het nogal ja strak is. Hij zei dat daar een kleine ingreep voor gedaan kan worden maar ook zei hij dat ik beter even kon afwachten.

    Reageer
    #12

    Maar met afwachten zal het niet meteen beter worden.
    Je zou dit met je huisarts kunnen bespreken. Soms is het te verhelpen met gebruik van een zalf (Dermovate) waarmee de voorhuid iets kan worden opgerekt.

    Reageer
    #13

    Ik moet over paar weken terug naar de uroloog. Ik zal het dan eens met hem erover hebben.

    Reageer
Reageer op: Voorspel + natte droom iemand anders


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief