pijn aan clitoris/plasbuis?

Online ZorgZus
  • #1

    sinds een paar weken heb ik pijn aan mijn clitoris. de gynaecoloog heeft inwendig onderzoek gedaan en niets kunnen vinden. ook de bloeduitslagen waren goed. zij adviseerde naar de uroloog te gaan, omdat de plasbuis erg dicht bij de clitoris zit.

    dus op naar de uroloog. uit de 1e kweek urine kwam een verhoogde waarde van witte bloedcellen, in de 2e kweek zat een spoortje bloed en nu uit de 3e kweek werd er positief getest op bacterien(niet meer op witte bloedcellen en bloedsporen).

    heb nu (sinds gisteren) een antibiotica gekregen tegen de bacterien. maar geloof niet dat mijn pijn daar vandaag komt. 15 sept krijg ik ook nog een cystoscopie.

    de eerste keer dat ik deze pijn kreeg was een paar uur NA de sex. na 2 weken zakte de pijn weg en leek het over te zijn. toen we weer sex hadden (ochtend) kreeg ik 's avonds weer die pijn. Ik koppel het dus toch aan de sex, maar de gynaecoloog zei dat dat niet zo was want dan zou ik wel pijn tijdens het vrijen hebben (en het vrijen doet totaal geen zeer!).

    Weet iemand wat het zou kunnen zijn? ik kan ook niet echt onderscheid maken of het nu mijn clitoris of toch mijn plasbuis is. Plassen zelf doet geen pijn. Ik omschrijf de pijn alsof er iets knel zit....een zenuw ofzo. De ene dag is de pijn erger dan de andere dag. Soms val ik met een koelelement er tegenaan in slaap, dat verdooft.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Ik zie dat dit bericht al heel oud is maar wellicht lees je dit nog...heb namelijk hetzelfde en ben benieuwd wat het uiteindelijk bleek te zijn?

    Reageer
    #3

    ik zou graag willen weten of je er al uit bent want ik heb hetzelfde

    Reageer
    #4

    Weet iemand al wat de oorzaak hiervan is?

     

    Reageer
    #5

    Ik heb ook heel erg last van! Tijdens lopen, zitten en plassen.

    Reageer
    #6

    Tijdens het plassen heb ik het idee alsof er druk op mijn clitoris staat en het voelt niet erg comfortabel. Het kwam nadat ik na tijden weer orale en penetratieve seks heb gehad. Mogelijk is mijn clitoris overgestimuleerd, maar het kan ook zijn dat ik een blaasontsteking heb. Ik heb echter niet veel symptomen van een blaasontsteking. Daarom dacht ik dat overstimulatie een optie was. Mijn vraag is: is het mogelijk dat je druk voelt op de clitoris tijdens het plassen als deze overgestimuleerd is? Zonder dat het een blaasontsteking is?

    Reageer
    #7

    Ja, dat zou zeker kunnen

    Reageer
    #8

    Sinds een paar dagen heb ik er ook last van. Ik moest telkens gaan plassen, maar als ik moet plassen hebt ik een pijnlijk gevoel. De eerste symptomen kwamen na dat ik seks had gehad. Ik ben vrijwel zeker dat het geeb blaasontstekking is.

    Weet er iemand meer hierover?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ga met de klachten naar de huisarts en laat je urine controleren op een urineweginfectie.

    Reageer
    #10

    Ik heb ook last van. Helemaal wat deze twee zeggen: Anoniem 27 augustus 2011 om 00:11 en Millie 10 mei 2018 om 10:16. Wilde graag laten weten voor de data.

    Reageer
    #11

    Er is onderzoek gedaan waar een duidelijk resultaat uit komt. Als er iets gevonden is zou ik eerst afwachten of die oplossing werkt. Je plastics zit indd dicht bij de clitoris en kan ook geïrriteerd raken na seks, dat maakt niet dat de plasticised ineens onbereikbaar is voor enige infecties of aandoeningen omdat je hem niet (zoals het klinkt in je verhaal) hebt gebruikt tijdens seks. Altijd plassen na seks. En hoop dat de antibiotica heeft geholpen.

    Reageer
Reageer op: pijn aan clitoris/plasbuis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief