Geen seks meer

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Heb al bijna 11 jaar een relatie. Hebben 2 prachtige kids. Nadat ik mijn eerste kind kreeg hebben we geen seks meer gehad,zo´n 6 jaar. Toen wilde ik graag 2de kindje, ook gelukt. En na de 2de kind is er weer geen seks meer. Mijn oudste is bijna 9 jaar en jongste is 3 jaar. Dus al met al heb ik al bijna 10 jaar geen seks meer gehad. Ik heb hem wel vaker betrapt met p0rno kijken. Ik kan de link niet leggen waarom hij mij niet meer aanraakt maar wel kickt op p0rno. Ik ben absoluut geen lelijke vrouw, heb altijd behoefte aan seksualiteit. Aan mij ligt het dus echt niet. Heb hem vaker gevraagd, waarom niet, maar krijg geen antwoord hierop.

    Ik ben nu echt ten einde raad.

    Wat kan dit toch zijn?
    Wat moet ik doen?

    Groetjes van een radeloos iemand

    Reageer
    #2

    Ik begrijp niet goed uit jouw verhaal wat je zelf allemaal al hebt geprobeerd om dit relatieprobleem op te lossen. Voordat er allerlei tips gegeven worden is het belangrijk dat eerst duidelijk wordt waar het probleem ligt.

    Kun je aangeven welke oplossingen jij zelf al hebt uitgeprobeerd? En kun je ook aangeven waarom deze oplossingen niet toereikend zijn gebleken?

    Reageer
    #3

    Ikzelf heb er genoeg aan gedaan.
    Leuke lingerie gekocht, proberen te verleiden en natuurlijk proberen erover te praten.
    Ik heb in November 2009 een borstvergroting laten doen..
    Als dit geen genoeg redenen zijn,dan weet ik het ook niet meer helaas.

    Reageer
    #4

    De enige die kan weten waarom jouw man/vriend geen seks met jou wil, is je man zelf. Al is hij zich er misschien niet eens bewust van. Het is een probleem dat hij niet met je praten wil of kan. Tja, wat dan ?

    Ik heb wel eens gelezen dat de te makkelijke bereikbaarheid van p0rno via het internet, een van de nieuwste seksuele problemen gaat opleveren in onze moderne tijd. Dat mannen voorkeur gaan kiezen boven seks met internetp0rno dan met hun eigen partner. En brengt het eveneens een enorm groot risico tot seksverslaving met zich mee.

    Veel mannen houden van makkelijke en snelle seks. Geen poespas van voorspel en snel klaarkomen. Terwijl vrouwen veelal wel langer willen vrijen. Internetp0rno is dus easy seks zonder daar enige moeite voor te hoeven doen.

    # Porn0 is veelal binnen handbereik.
    # Heeft altijd zin.
    # Stelt geen eisen dat het ook prettig moet hebben.
    # En binnen vijf minuutjes is het weer klaar.

    En omdat porn0 via internet tegenwoordig zo makkelijk te verkrijgen is, grijpen steeds meer mannen liever naar de porn0 dan naar hun eigen vrouw. Tja, moderne vrouwen stellen eisen en willen (uiteraard) ook in hun behoeftes worden voorzien. En daar hebben een aantal mannen geen zin meer in, als het ook makkelijker en vooral sneller kan.
    Misschien dat dit de reden kan zijn van je man. Ik weet het niet hoor. Maar misschien kun je er iets mee.

    Ik ben erg blij te lezen dat je niet aan jezelf twijfelt. Niet je eigenwaarde onderuit haalt zoals zo vele vrouwen dat wel doen en de fout bij hun zelf gaan zoeken. Hartstikke goed van je !!! Ik denk ook dat het niet aan jou ligt.

    Reageer
    #5

    Goede reactie lady!

    Inhoudelijk, sterk en zelfbewust. Dat anderen er een voorbeeld aan mogen nemen.

    Enkele aanvullende opmerking: porn0 is een lege huls, en er0tiek is gevuld met liefde, warmte en echt verbinding. Van porn0 word je moe en liefde groei je. Maar dat merk je inderdaad pas na een langere tijd. Dus dat velen een doodlopende weg inslaan, doet hen hopelijk op tijd beseffen dat ze op hun schreden kunnen terugkeren en weer liefde gaan delen, schenken en mogen ontvangen, ook in bed.

    Reageer
    #6

    ik vind dit maar een raar verhaal. als je zovaak hoort dat mannen altijd maar sex willen en dat het voor de vrouw na een lange relatie als maar verswakt.
    vind ik het raar dat hij je niet wil aanraken en geen sex wil maar wel porna kijkt.
    dan vraag ik me af of hij zijn lust niet bij een ander zoekt. ik snap namelijk niet dat hij al 10 jaar geen zin heeft in sex.

    praat met je man en leg uit hoe je je voeld dat jin wel zin hebt in sex.

    ik heb namelijk 2 jaar terug tegen mijn vriend gezecht dat ik de sex niet spanend genoeg meer vond en bang was als hij niet wou verandere dat ik het bij een ander ging zoekken. meschien kan jij ook uit lekker hoe je je voeld

    sterkte

    Reageer
    #7

    Hoi Roxy,

    Ik heb al zo vaak met mijn vriend gepraat over deze onderwerp.
    Krijg als antwoord: Dat weet ik niet of Wat wil je nou horen?
    Ik ben een slanke meid, ben 1.82 groot en weeg 63 kilo.Dus reden om te klagen heeft hij niet lijkt me zo. Ik draag dagelijks uitdagende lingerie,doe er alles.

    Voor mezelf kan ik gewoon geen link leggen waarom wel de porn0 en mij niet.Daar heb ik toch wel veel problemen mee.
    Dat heb ik hem ook gezegd,zonder verdere resultaat.
    Ook weet hij wat mijn wensen zijn op seksueel gebied.
    Dus het probleem ligt inderdaad bij mijn vriend.
    Ik weet nu na 10 jaar niet meer vooruit of achteruit.
    Zo zie je maar dat zelfs mannen anders kunnen reageren op seksueel gebied.

    Bedankt voor je bericht.

    Reageer
    #8

    Steven, dankjewel voor je compliment. Erg fijn om te lezen !

    Groetjes Lady.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    laat deze mannen dan ook zelf de rommel maar opruimen en de kinderen verzorgen.wij hebben ook gevoelens op alle gebied,mischien vinden ze ook nog wel een site dat die p0rno dames het huishouden voor ze komen doen
    want daar zijn we wel goed voor,.ik zou zeggen laat ze lekker alleen zitten met de pc en boekjes.
    laat jezelf ook maar eens lekker verwennen of neem een minnaar.het leven is maar even

    Reageer
    #10

    Wat een goede reactie van deze geëmancipeerde werkende vrouw.

    Reageer
    #11

    Hoi Meis,

    Helaas maak ik hetzelfde mee, wij hebben nu 11 jaar geen sex meer samen, maar mijn man kijkt elke avond, zodra ik naar bed ga, porno.
    Als hij uit zijn werk komt gaat hij meestal naar de wc en blijft daar ruim een half uur zitten om vervolgens lekker an tafel aan te kunnen schruiven, afruimen heeft hij nooit van gehoord. De kinderen heeft hij weinig gezien toen ze klein waren. Ik heb besloten om een minaar te zoeken, linke soep natuurlijk, maar ik voel mij erg gelukkig.

    Reageer
Reageer op: Geen seks meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief