Maagdenlijkheid

Online ZorgZus
  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb 4 jaar geleden voor het eerst seks gehad met mijn toenmalige vriend, inmiddels ex. Wij hebben in totaal 3 keer seks gehad en daarna nooit meer. Nu is het zo dat ik van plan ben om binnenkort het huwelijksbootje in te stappen, maar mijn partner mag niet weten dat ik geen maagd ben.

    Klopt het dat als je een lange tijd geen seks meer hebt gehad dat je sekspartner haast niet voelt dat je geen maagd bent omdat het dan heel erg strak zit?

    En over de maagdenvliesherstel, kan ik dat nu doen en dan pas over een jaar trouwen?

    Iemand die hier misschien antwoorden op heeft.. Ik heb zo'n spijt van mij daad dat het me heel erg dwars zit. Psygisch ook.

    Reageer
    #2

    Denk je dat je partner ook nog maagd is?  Het is niet goed om je huwelijk met een leugen te beginnen. Waarom moet jij wel maagd zijn en hij niet?

    Voor een maagdenvliesherstel operatie moet je bij de gynaecoloog zijn. Vraag dus aan de huisarts een verwijzing.

    Reageer
    #3

    Nee mijn partner is geen maagd. Ik weet dat het niet goed is om mijn huwelijk met een leugen te beginnen, maar als hij er achter zou komen zou het een schande zijn. Het is iets cultuur kwestie.

    Maar ik heb nu al 4 jaar geen seks gehad, had eigenlijk wel gedacht dat het beneden dan wel strak zou zijn en hij het niet zou merken, maar dat klopt dus niet?

    Reageer
    #4

    En wordt zo'n maagdenvlies herstel vergoed als ik via de huisarts wordt doorverwezen?

    Reageer
    #5

    Cultuur of niet als hij het rond zou gaan vertellen en je laten zitten is hij niet de persoon met wie je je leven hoort te delen. En dat zal ook niet gaan gebeuren waarschijnlijk.

    Er zijn genoeg jongens die trouwen met een meid die geen maagd meer is ook al is dat taboe in hun cultuur.

     

    Reageer
    #6

    maar als hij er achter zou komen zou het een schande zijn.  Waar heeft hij dan zijn maagdelijkheid verloren?  Van vrouwen verwachten dat ze maagd zijn en zelf neuken ze er lustig op los en ontmaagden vrouwen... hoe hypocriet kun je zijn...  maar goed, dat zijn mijn zaken niet.

    Een hersteloperatie is een cosmetische en medisch gezien onnodige ingreep en wordt niet vergoed. Overleg het gewoon met je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Maagdenlijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief