In winkel duizelig en wankel en bij thuiskomt benauwd.

  • #1

    Hallo

    Als ik op openbare plekken ben met mensen dan voel ik me gauw wankel op de benen licht in het hoofd etc. Krijg het ook een beetje benauwd. Thuis is het wankele wel weer weg en ben dan erg moe en beetje benauwd. Daarnaast rare pijnen op de borst. Heeft iemand hier ook last van?

     

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Je zou eens kunnen googlen op hsp. Dat wil zeggen dat je hooggevoelig bent. Op openbare plekken komen verschillende mensen, dus ook energieën samen. Dat kan je oppikken. Als je beter in je vel zit en je leert afschermen heb je er wel minder last van. Het lichamelijke stuk is ook belangrijk. Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Als die schommelt kan je energie ook wat eerder gaan zakken. Ook stoffen als magnesium en vitamine B kunnen helpen om beter in je vel te zitten. Vroeger kon ik ook minder hebben dan nu.

     

    Reageer
    #4

    Dankjewel Catootje. Ik zal eens gaan googlen. Het is zeer opvallend dat het vaak met veel mensen is. Ik krijg teveel prikkels ofzo..

    Ja ik heb wel vaker het idee dat mijn bloedsuiker wat schommelt.

    Reageer
Reageer op: In winkel duizelig en wankel en bij thuiskomt benauwd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief