grotere bijbal

  • #1

    hallo, Ik ben bijna 16 jaar. 2 weken geleden controleerde ik mijn ballen en voelde dat mijn linker bijbal precies veel groter was dan mijn rechter bijbal. Het voelt aan als een knobbel van ongeveer 1 cm die ongeveer even hard aanvoelt als mijn teelbal. Het is lichtgevoelig wanneer ik er zachtjes op duw.Verder heb ik ook opgezollen klieren in mijn liesstreek. De grootste is schat ik 1,5-2 cm. Ik heb er geen pijn in en ik kan ze bewegen. Ook andere klieren zoals achterkant van mijn hoofd en nek staan gezwollen, maar een stuk kleiner. Van die klieren in mijn hoofd heb ik al 4 jaar last van.

    Ik ben ook ongeveer een 1,5 jaar geleden gegaan naar de dokter geweest, omdat mijn voorhuid rood stond, met precies allemaal witte stipjes en zweertjes.Sommige kan ik uitduwen en dan komt er een iets hard wit uit. Maar ze gaan niet weg zoals bij puisten. De dokter dacht aan een schimmel infectie. Dus kreeg ik maar een zalfje voorgeschreven die na 1 week gebruik nog geen enkele resultaat gaf. Toen ben ik nog 2x opnieuw geweest en telkens werd een ander zalfje voorgeschreven. Nu heb ik er nog altijd last van. Telkens ik weer daarmee naar mijn ouders afkom zeggen ze dat het komt door mijn puberteit en verder wordt er niets ondernomen.

    Reageer
    #2

    Ik denk toch dat het goed is om naar de huisarts te gaan met de klachten.
    Maak gewoon zelf een afspraak bij je huisarts.

    Reageer
    #3

    Heb je enig idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Ik kan daar zo zonder enig onderzoek en ongezien niets over zeggen.

    Reageer
    #5

    Heb zo duidelijk mogelijk gedaan

    Reageer
    #6

    De eerste foto, kan een huidaandoening zijn. Ik denk dat je er goed aan doet om bij de huisarts een verwijzing te vragen voor de dermatoloog.

    Op de tweede foto zou het om een cyste kunnen gaan. Dat zou onderzocht moeten worden door de uroloog.

    Reageer
    #7

    Kan dit misschien geen talgklieren zijn

    Reageer
    #8

    Ik denk niet dat het talgklieren zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    En vind je niet dat mijn voorhuid dik staat?? En ook rood. PS: op mijn 11 jaar heb ik een onvolledige besnijdenis gedaan. Wat stom. Ik had beter voor een volledige gegaan.

    Reageer
    #10

    Het valt nog mee, maar ook dat zou een gevolg kunnen zijn van de huidinfectie

    Reageer
Reageer op: grotere bijbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief