gevoelige eikel

  • #1

    Hoi ik ben een jongen van 15 jaar en kan sinds kort mijn voorhuid helemaal naar achter trekken en terug tijdens het wassen (met water) voelde ik een lichte pijn toen de straal water mijn eikel raakte ook bij aanraking met met andere dingen doet het pijn hoe kom ik hier snel vanaf?

    Reageer
    #2

    Als je nu pas je voorhuid helemaal naar achteren kunt schuiven, is je eikel natuurlijk super gevoelig. Is er wat aan je eikel te zien? Rode vlekken of wondjes?

    Reageer
    #3

    Nee niet echt nee beetje rood in het midden maar voor de rest niets.

    Reageer
    #4

    Als er voor de rest niets te zien is, zou je een beetje vaseline op je eikel kunnen smeren. Dan neemt de gevoeligheid wat af. Op zich zou dat vanzelf over moeten gaan als je eikel er iets meer aan gewend raakt.
    Als de gevoeligheid echter langer blijft, is het toch goed om even naar de huisarts te gaan. Die kan dan even kijken of er geen infectie is.

    Reageer
    #5

    Heb ook iets gelezen van ontbloten in je broek?

    Reageer
    #6

    Ja, dat kan een optie zijn. Maar ik denk dat je daar toch beter even mee kunt wachten...ik denk dat je eikel op dit moment nog veel te gevoelig is. Je kunt daar dan irritaties van krijgen.

    Reageer
    #7

    He ben ik weer ik kan mijn eikel nu aanraken met bijna tot geen pijn soms doet het nog wel is pijn maar dat komt door de gevoeligheid denk ik.

    Reageer
    #8

    Dat is dan een goed teken...nog even geduld dus, dan komt dat helemaal goed.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: gevoelige eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief