Krimpende penis door minder sex?

  • #1

    Kan het zijn dat hij krimpt sinds we gemiddeld nog maar een keer per week sex hebben. In stijve toestand is hij nog wel de oude maar slap moet ik hem onder de douchre toch wel zoeken.
    De minder vake sex is overigens voor ons geen probleem en lijkt me normaal als je ouder wordt. Overigens wel vrijwel dagelijks ochtenderectie. Dus vraag is: Is er verband en toch ook kan je er wat aan doen want ja zo'n pukkeltje :-((

    Reageer
    #2

    Wat aanvullende info; Stijf is hij 17,5cm , wat altijd wel zo is en was. Slap tussen de 6 en de 8cm, wat vroeger zeker 10 was.
    Verder heeft de vergrote prostaat er mogelijk mee van doen. Daar heb ik vrijwel geen last van behalve als ik het te lang ophoudt. Dan gaat het plassen eerst moeilijk , maar als ik het dan nog uitstel kom ik met een natte broek thuis. Grootste probleem is " hoe leg ik dat mijn vrouw uit". Een keer gebeurd maar toch teken dat je ouder wordt. Nou nu weten jullie alles van down Under :-))

    Reageer
    #3

    Hallo Peter,
    Het kleiner worden in slappe toestand kan door de leeftijd worden veroorzaakt. In de regel neemt dan ook de lengte in erectie iets af. Maar dat is van persoon tot persoon verschillend. 6-8 cm is nog steeds een redelijk lengte. Andere leeftijdgenoten brengen het er "slechter" vanaf.
    Heb je geen medicijnen voor de vergrote prostaat?

    Reageer
    #4

    Hi Tandor,
    Bedankt voor je reactie. Ja ouderdom, dat vreesde ik ook al een beetje. Neem aan dat jij er ook geen middeltje tegen weet?
    Nee geen medicijnen gehad, blijf wel onder contrôle. PSA is nog goed en behalve dat ene ongelukje geen echte last van. Ik kom wat minder ver als ik in de sloot plas;-). Mijn vrouw heeft na dat genante voorval pompoempitolie voor me gekocht. Lijkt te helpen.

    Reageer
    #5

    Middeltjes in de vorm van pillen of iets dergelijk zijn daar niet voor. Wat wel kan helpen is dagelijks penis en teelballen masseren. Dat houdt namelijk de circulatie goed op gang. Dagelijkse oefening voor onder de douche. Niet masturberen dus maar masseren.

    Voor de prostaat is er ook nog een Organo Therapeutisch middel dat heel goed werkt. Prostaat 07 CH van Boiron. Helaas niet in Nederland verkrijgbaar maar in Belgie bij de apotheek.

    Reageer
    #6

    Klinkt logisch. Ga er morgen al mee beginnen. Heb mijn vrouw al ingelicht dat ik hem morgen erg lang in sta te zepen (en als ze dat niet vertrouwt mag zij het doen).
    Ze is ook al naar dat middeltje voor me aan het kijken en of het beter is dan wat ik heb. Dank Tandor en ik laat het weten als ik weer boven de 10cm zit ;-))

    Reageer
    #7

    Als je je vrouw dat masseren laat doen zal dat waarschijnlijk geen enkel probleem zijn 😉

    Ik gebruik het middel zelf ook. Tot nu toe zeer tevreden over de resultaten. beter zelfs dan met de pillen van de dokter.

    Reageer
    #8

    Nou bedankt, een ervaring van een medeslachtoffer is vaak meer waard dan en heel onderzoek.
    Mogelijk kan het via internet besteld worden, zei mijn vrouw al.
    Ach en dat eerste ze opperde zelf al dat het leuker is als ik dat zelf niet hoef te doen:-))

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nou Heren,maak je borst maar nat, als de krimp er eenmaal inzit ,is er niets tegen te doen. Zelf wat verder gevorderd in leeftijd als Peter en in rust zoek je je wezeloos als je bv een plas moet doen,allemaal vellen,de stam krimp maar de voorhuid niet.De verdere maten die Peter opgeeft klopten bij mij ook. Ik had ook prostaat pijn en kreeg wel medicatie hiervoor om beter te plassen,maar dat was geen probleem. Nooit geprobeert in een sloot te plassen,mogelijk zou dan mijn schoenen nat worden en bang voor wederom blaasontsteking. De medicatie taste wel de vol ornaat situatie aan en mis nu ruim 3 cm en dat is heel wat. Mijn urologe verwachtte dat al en kreeg een memo mee met inderdaad als gemeld 3 x daags massage oefeningen te doen De 3 cm verlies ging toch wel in vrij korte tijd e e a in 6 jaar na de prostaat -blaas onderzoeken. Mijn opmerking aan haar dat ik er niet blij mee ben dat de krimp is toegeslagen was het antwoord ..je hebt nog genoeg oven...en past bij je leeftijd resp komt door het ouder worden . We zullen het ermee moeten doen,of een tripje naar Belgie ??Sterkte voor een ieder die het overkomt, het is in elk geval geen gesprekstof als je op visite gaat.

    Reageer
    #10

    De medicijnen uit België helpen alleen maar bij het prostaatprobleem groeien doet die daar niet van...:-( maar het masseren helpt in ieder geval wel wat.

    Reageer
    #11

    Mijn penis is 1 cm als die niet stijf is maar als ik als echt aangetrokken voel. Is die 18-20 cm ? Hoe kan dit ? Heb het nooit begrepen ?

    Reageer
    #12

    1 cm is wel erg klein. Misschien goed om daar toch eens mee naar de dokter gaan.

    Reageer
    #13

    Deze toevoeging slaat nartuurlijk nergens op en wie help je hiermee..1 cm slap en 20 stijf

    Reageer
    #14

    Inderdaad slaat dit nergens op..1 cm en dan 20 stijf dat kan niet belachlijk

    Reageer
Reageer op: Krimpende penis door minder sex?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief