Pijn linker teelbal

  • #1

    Ik weet dat hier al topics over zijn, maar ik zou het toch graag zelf nog eens zeggen. Ik heb dus sinds een 4-tal dagen af en toe lichte pijn aan mijn linker teelbal. Hij trekt soms weg, maar het begint meer en meer op te komen. Het is geen stekende pijn, maar het voelt of je hebt een half uurtje geleden ergens ermee tegen aan gestoten. Dokter is ook wel een optie, maar is er iemand die het ook heeft meegemaakt of kan zeggen wat het juist is?

    Reageer
    #2

    Het zou een ontsteking van je bijbal kunnen zijn. Of een variocele. Maar dat kan alleen maar worden vastgesteld door onderzoek. Dus ik raad je aan om toch naar je huisarts te gaan en ernaar te laten kijken.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie. Ik weet dat ik best even langs de huisarts ga, maar ik wil ook niet te hard van stapel lopen... misschien is de pijn slechts tijdelijk en ben ik voor niets naar de huisarts geweest met dit 'genânte' probleempje..

    Reageer
    #4

    Er zijn natuurlijk zaken waarvoor je niet meteen naar de huisarts voor moet gaan. Maar met je teelballen moet je vooral geen risico's lopen. Beter 1 x voor niks dan 1 x te laat........( het is overigens minder gênant dan je denkt.)

    Reageer
    #5

    Ja, je hebt gelijk... Als het binnen 2 dagen nietover is zal ik er eens mee langs de huisarts gaan.

    Reageer
    #6

    http://www.dokter.nl/forum/penis-testikels/368799-irritatie-in-balzak
    deze man legde het eigenlijk heel goed uit. Ik heb nog niet zo'n grondig onderzoek van m'n bal gedaan als hem, maar ik herken mijn probleem er grotendeels in. Best gewoon naar huisarts gaan en het zo uitleggen?

    Reageer
    #7

    Dat zou ik inderdaad doen.

    Reageer
    #8

    Ok, bedankt voor de hulp!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Graag gedaan.
    Laat nog even wat weten als je bij de dokter bent geweest.

    Reageer
    #10

    Zal ik zeker doen!

    Reageer
Reageer op: Pijn linker teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief