Penis te groot kan je het verkleinen

  • #1

    beste lezer,

    Als ik seks heb met me vriendin heeft ze altijd daarna pijn omdat me penis te groot is. Mijn penis is 26 cm als het stijf is en vroeg me af als je het ook zou kunnen verkleinen ?

    Reageer
    #2

    Beste Micheal,

    Dat zou ik nooit doen! Operaties kunnen weer complicaties geven ( ik spreek uit ervaring). Gewoon wat voorzichtiger doen, er is vast wel wat te bedenken waardoor jullie allebei plezier beleven zonder pijn. Praat goed met je vriendin wat wel en niet fijn is, qua standjes bv. Succes! Grt Marten

    Reageer
    #3

    26 cm?
    dan heb je de grootste ter wereld....
    tussen de 12 en 16 is normaal. 17/20 is iets wat maar 2% heeft...
    boven de 21 komt niet voor...

    Reageer
    #4

    Boven de 21cm komt niet voor? Vertel dat maar aan de recordhouder met 34cm.
    26cm zie je misschien niet vaak maar komt wel degelijk regelmatig voor.

    Reageer
    #5

    iemand heeft zn huiswerk niet gedaan zo te zien. en houd er ook rekening mee dat niet iedereen t bekend wil maken als zijn penis ''groot is'' ...daar ben ik er 1 van ...en kan je wel zeggen dat die 30 ruim voorbij ga ..en het geen pretje is!

    Reageer
    #6

    Haha anoniem, die heeft of een kleine penis of is een vrouw die maar 1 man heb gehad in haar leven... 12/16 is normaal.... Zo groot is mijne slap 23 cm stijf, ik kan niet hard of wild sex hebben met me vriendin dan doe ik haar pijn.. Heel vervelend is dat... Je moet er altijd om denken..

    Reageer
    #7

    Beste,

    In deze wereld zijn er twee soorten penissen, de bloedpenis en de vleespenis.
    De bloedpenis begint klein en wordt pas groot na voldoende bloedtoevoer.
    De vleespenis is altijd groot en wordt maar ietsjes groter tijdens een erectie.

    Hoe dan ook 20cm en daar voorbij is wel erg lang.

    Reageer
    #8

    Het is een ramp. Ik kan er niks mee. Het doet pijn, past niet in de mond, vluggertje kan ik vergeten. Mensen die denken dat een grootte pik leuk is kan ik vertellen dat het kwalitatief uitermate teleurstellend is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb een totaal ander probleem. De mijne is te dik 7.5 cm in het midden. Nog nooit een echte relatie gehad wat paste. Dit geeft altijd problemen. Je moet al een moedertje hebben en zelfs dan gaat het nog vaak niet. Zo ben ik ook wel eens naar de hoeren gegeaan, en dat gaat vaak ook niet. Nee een alleen groot is 1 ding ik zou echt wensen dat dat het enige probleem was.

    Reageer
    #10

    Een penis is nooit te groot voor de seks, als enige kan de dikte er wel aan toe doen. Zelf heb ik ook een grote penis. Je hoeft je penis dan ook niet helemaal tot aan de ballen in de vagina te doen. Enige wat prettig gevoel geeft om goed te klaarkomen, is het dop (de eikel) snel heen en weer te bewegen en dan kan je op gevoelstempo vanzelf wel iets dieper gaan. Gewoon vrijen is het prettigst, je hoeft je meid niet te molesteren!

    Reageer
    #11

    Ik snap u volkomen. Het is erg vervelend. Als ik u was zou ik een penisverkleining zeer aanbraden. Groetjes Henk.

    Reageer
    #12

    Ik heb dan ook weer een ander probleem
    Mijn penis is voor mij eigenlijk perfect 18 CM en denk een aanvaardbare normale dikte .. maar als ik het gevoel heb dat ik klaarkomt dan duurt het nog 45 minuten voor het eruit gutst ...ik moet bewegen als een drilboor en dat voor 1 tot soms 2 uur lang in elke relatie of one night stand dan ook ... Als ik dan kom moet ik echt bijna overgeven omdat ik zo hard naar lucht aan het happen ben

    Reageer
    #13

    Ik ben 45 jaar en mijn penis is slap 5,5 cm en stijf 13,5 cm. Hoewel ze mij in slappe toestand schattig vindt (au) zegt ze dat ik stijf voor haar aan alles voldoe. Pijpen is fijn als een penis niet te groot is. Neuken ook goed hoewel ze een partner met een ongeveer even grote maar iets dikkere penis heeft gehad en bij wie ze door neuken ook wel eens klaarkwam en bij mij niet. Ze zegt dat dat voor haar niet belangrijk is en dat een orgasme door vingeren intenser is en dan voelt het neuken erna nog lekkerder. Uiteindelijk lijken bijna alle mannen niet helemaal tevreden met hun penis te zijn (ook ik niet) maar maakt het de meeste vrouwen niet uit.

    Reageer
    #14

    Ik heb weer een heel ander probleem

    Ik heb namelijk een micropenis mijn penis is in volle glorie 5,5 cm

    Hierdoor zijn al meerdere vriendjes bij mij weggegaan

    Ik mag vaak alleen ontvangen en nooit geven omdat zij daar geen plezier aan beleven

    Ik ben nu bezig met een spaaractie voor een penis vergroting

    Bijlagen:
    Reageer
    #15

    Het zegt dan toch vooral iets over je vriendjes. Ik vind een kleinere penis toch echt veel aangenamer dan zo'n ploertendoder die alleen maar zeer doet.

    Reageer
Reageer op: Penis te groot kan je het verkleinen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief