gevoelloze en onvolledige erectie

  • #1

    Hallo,

    IK zit sinds gisteravond met een probleem en dat is dan mijn penis gevoelloos is. En momenteel doet het een beetje pijn in het gebied waar de eikel begint..

    Laat ik maar bij het begin beginnnen: ik heb een relatief vernauwde voorhuid. Op recept heb ik een zalfje micronazolnitraat gekregen om te smeren, dit heb ik de afgelopen maand gedaan. Sinds 3 weken heb ik aan de binnenkant van mijn voorhuid rare blaasjes/plekken gekregen die zichtbaar zijn wanneer ik de voorhuid naar achter trek, maar fysiek had ik daar geen last van. Komende donderdag ga ik daarvoor naar een dermatoloog.

    Op de site had ik gelezen dat ik mijn vernauwing kon wegnemen door rekoefeningen te doen. Een paar keer per dag trok ik mijn voorhuid met mijn hele hand naar achter, dat deed soms pijn en soms was er alleen spanning. De voorhuid is sindsdien inderdaad wat ruimer geworden, maar kan nog steeds niet over de eikel heen in erectie.

    Afgelopen dinsdag en woensdag heb ik bij elkaar 10 uurtjes rondgelopen met mijn voorhuid naar achter getrokken in slappe toestand, zo probeerde ik de voorhuid te laten wennen aan een grotere omtrek, en de huid gaat inderdaad soepeler naar achter in slappe toestand(niet meer in een 'knik' maar geleidelijk)

    Maar nu komt het probleem, sinds donderdag kreeg ik een beetje pijn in de penis. Niet echt pijn maar een naar gevoel..maar alles werkte nog normaal

    Tot gisteren: gisteravond kreeg ik bij de seks geen volledige erectie, en bij penetratie had ik geen gevoel. Toen ging zij maar over op aftrekken maar terwijl ze dat deed werd mijn penis gewoonweg slap!

    Toen ik thuiskwam ben ik na het douchen gaan kijken wat ik zelf nog kan doen en dat is dit:

    - porno helpt niet om een erectie te krijgen, 'gedachten' wel
    - de erectie is niet volledig
    - ik heb minder controle over urine en voorvocht, het gaat er nu makkelijker uit dan voorheen
    - momenteel heb ik een akelig gevoel in de penis en mijn blaas doet pijn.
    - bij een erectie voel ik de eikel niet, ookal trek ik af er is geen gevoel
    - de niet volledige erectie verdwijnt (ook bij aftrekken) binnen 10 seconden

    Wat moet ik hieraan doen, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Heb ik dit zelf gedaan door mijn voorhuid proberen te verbreden? Ik ben zo bang dat ik mijn penis onherstelbaar beschadigd heb..

    Reageer
    #2

    Hallo Dinoman,
    Nou, een penis beschadig je niet eventjes onherstelbaar door een zalf te smeren hoor. Die blaasjes en plekken, kan het zijn dat je een SOA hebt opgelopen? Anders kan het een candida infectie zijn. Heeft jouw vriendin afwijkende en misschien sterker ruikende afscheiding? Vrijen jullie met condoom? Trouwens, de rek en strek oefeningen van de voorhuid kun je ook doen zittend in een warm bad. En mocht er echt geen verbetering optreden, kun je een halve of hele besnijdenis overwegen. Ben je ook verlost van eventuele problemen als smegma. Goed dat je een afspraak hebt staan met de uroloog. Laat je weten hoe het verder gaat met je? Oja, laatste opmerking; nooit de penis wassen met zeep, liever een Ph-neutrale wasemulsie gebruiken.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Hee,
    Laat je penis eens een poosje met rust. Ik denk dat je te geobsedeerd bezig bent met erecties en smeren, dat de lust inderdaad even verdwenen is. Geef het tijd, dan heb je straks weer een spontane en harde erectie.

    Bart

    Reageer
    #4

    Hoi Emma, Zover ik weet heb ik geen soa opgelopen. Ik heb alleen seks gehad met mijn vriendin en zonder condoom( ik ga ervanuit dat ze de afgelopen 10 maanden alleen seks met mij heeft gehad. Ik ruik ook geen sterke geur bij haar. De rekoefeningen doe ik inderdaad 1x per dag in bad en 1 tor 2x droog. Op dit moment heb ik pijn in het gedeelte boven de penis( ik gok de blaas).

    Zou het kunnen zijn dat de rekoefening niet goed was voor de zenuwen? In de niet- volledige erectie voel ik mijn eikel namelijk niet

    Reageer
    #5

    Hai, pijn in -je vermoedt- je blaas en niet meer volledige controle over je urine. Blaasontsteking? Niet-specifieke uretritis? Na het weekend even urine inleveren bij de HA om dat uit te sluiten.

    Lana

    Reageer
    #6

    Hallo,
    De klachten zijn grotendeels verdwenen. Ik heb alleen nog problemen met de eikel. Die is nog ongevoelig wanneer ik het stimuleer/aftrek. Het lijkt wel alsof er binnenin wat verschoven zit waardoor bij het aftrekken de juiste zenuwen niet worden geraakt..

    Reageer
    #7

    Hallo, dit probleem heb ik ook! Is het verdwenen inmiddels? Ik maak me erge zorgen! Laat me het aub zo snel mogelijk weten

    Reageer
    #8

    Hallo ik heb sinds een tijdje last van 9een gevoelloze penis. Na het mastuberen toen mijn penis half stijf was klapte die dubbel en sinds dien voel ik niet zoveel meer in mijn penis en heb ik nauwelijks een opwindend gevoel meer. Dit is 3 maanden geleden gebeurt en ik ben nog niet naar de huisarts geweest. Ik heb wel de ziekte van lyme, misschien heeft het daar iets mee te maken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Er kan ook iets zijn misgegaan met de bloedtoevoer naar je penis. Ik raad je toch aan om met de klacht naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #10

    Beste,

    Ik heb nu hetzelfde voor. Aangezien dit al even geleden is veronderstel ik dat u hiervan genezen bent. Ik heb morgen een afspraak met mijn huisdokter. Zou u me kunnen vertellen hoe dit is afgelopen bij u? Alvast bedankt.

    Reageer
Reageer op: gevoelloze en onvolledige erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief