Wit buldje op balzak

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik heb zins een lange tijd een wit bultje op mijn balzak, het ziet er eigenlijk uit als een puistje. Ik heb er verder geen las van maar ik vraag me toch af wat het is. Best wel vervelend. Heeft iemand een idee? Soms denk ik ook dat het elke keer iets groter wordt

    Reageer
    #2

    Kan inderdaad een puistje, vetbultje of een haarzakje zijn.

    Reageer
    #3

    Zolang het niet door een arts is onderzocht en beoordeeld, kun je niet met zekerheid zeggen wat het precies is. De meest voor de hand liggende oorzaken zijn echter hierboven benoemd. Ik denk ook dat het een verstopt kliertje is, een puistje dus dat je uit kan knijpen, voorzichtig, met schone handen...

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Hallo allemaal,

    Ik heb tussen mijn penis en balzak 2 witte puntjes, en dat heb ik al heel lang, maar bij mij zijn ze niet hard, ik ben bang dat het wat ernstigs is???,, ik hoop dat ik wel kinderen kan krijgen later?? kan iemand mij helpen, de ene puntje is wat groter dan de andere, het zit niet op mijn bal en ook niet op m'n penis net er tussen in..

    Reageer
    #6

    En als je dit al heel lang hebt en denkt dat er iets ergs aan de hand is, dan ben je vast ook al bij de huisarts geweest. Wat vond de huisarts ervan? De huisarts kan het bultje onderzoeken en zo vaststellen wat het precies is. Witte bultjes zijn trouwens meestal onschuldige talgkliertjes. Ik ben benieuwd.

    Reageer
    #7

    ik heb er geen last van ofzo, ook nie als ik sex heb of erna of wat dan ook, alleen ik ben gewoon een beetje bang,, ik ben een beetje bescheiden om naar de dokter toe te stappen.

    Reageer
    #8

    Voor een zorgvuldige diagnose van de aard van het bultje is onderzoek van de penis en scrotum door een arts noodzakelijk. Ga naar de huisarts.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het is bij mij een hard wit bultje.

    Reageer
    #10

    Had ook een hard wit bultje op mijn balzak, was verstopt talgkliertje enige wat je kan doen is hem weg laten halen, dit heb ik ook laten doen heb nu alleen last van mijn bal in de zak hij was ook blauw aan de buitenkant, hoelang kan een kneuzing van je testikel duren? Iemand ervaring?

    Reageer
    #11

    Hoelang dat het herstel duurt is natuurlijk voor iedereen anders. Maar met 2 weken zou je er vanaf moeten zijn.

    Reageer
    #12

    Oké bedankt, van het wondje zelf weinig last het is alleen van binnen het stukje verdikking op de bal zelf. Nu week terug dus wacht nog wel even af.

    Reageer
Reageer op: Wit buldje op balzak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief