Zwarte stukjes in ontlasting, maagzuur, zwarte stukjes kotsen

  • #1

    Hej, ik ben al lange tijd op plotselinge momenten misselijk. hiervoor ben ik al naar de neuroloog voor gemoeten,...
    Hij wist eigenlijk niet wat er aan de hand was.

    Deze morgend heb ik echter iets raar meegemaakt.

    Ik werd wakker en had enorm veel maagzuur in mijn keel zitten precies; zo erg dat ik drek moest gaan kotsen;

    Mijn kots bestond enkel uit maagsappen, en een zwart vliesachtig iets dat denk ik geen eten kan zijn want ik heb niks zwart gegeten wat er maar op kan lijken. Het leek een beetje verbonden te zijn dus samenhangend.

    Het duurde niet lang of ik moest ook naar het toilet; waar ik een raar patroon zag in mijn ontlasting(ja het is miss een beetje vies:-) mrja moet 't toch zeggen )
    Eerst was mijn ontlasting bruin en redelijk hard daarna werd het in het midden lichter en waterachtiger en daarna heel harde diarree die brande. In mijn ontlasting zaten zwarte deeltjes vliesjes, weet niet goed wat slierten,... Maar echt zwart.
    Ik heb dit nog wel is gemerkt dat er zwarte sliertjes in mijn ontlasting zitten, maar nooit echt aandacht aangeschonken.

    Weeten jullie misschien op wat dit kan wijzen. Ik heb wat gegoogled en ze zeggen daar; bananen dat je hebt gegeten - ik had geen bananen gegeten toen - (en mijn kots bestond ook niet uit eten, enkel maagzuren.

    Reageer
    #2

    IK heb PRECIES het zelfde gehad... Wat houdt dit in? En wat moet ik hier nou aan doen. Dit kan een teken zijn van een inwendige bloeding, die al is gebeurt en vandaar dat het zwart is. Maar op internet staat zo veel

    Reageer
    #3

    Ga naar je huisarts met ontlasting en laat het onderzoeken. Desnoods een colonscopie.

    Fee

    Reageer
    #4

    bij een echo onderzoek is een darm kluwen ontdekt maar niet uitgelegd wat dit is. weet u hier antwoord op?

    Reageer
    #5

    Dit is een lastige vraag die je persoonlijk gewoon aan je behandeld arts kan vragen. Ik kom met mijn zoekresultaten uit op verschillende dingen. Het kan zijn dat het een stukje inactieve darm is wat goedaardig, maar ook kwaadaardig kan zijn. Ook kom ik tegen dat het een stukje ''overlapping'' is van de dikke naar de dunne darm. Het is dus het beste om dit gewoon aan een gespecialiseerd arts/chirurg vragen.

    Reageer
    #6

    Ik had dezelfde. Het komt door helico bacter

    Reageer
    #7

    luister ik heb zwarte stukjes met vlies in mn ontlasting. heb de huisarts gebeld. bloed is zwarte ontlasting zelf, maar stukjes is iets heel anders!! dus geen paniek zaaien aub. want ik word er saggie van en bang.

    Reageer
    #8
    • maar misschien heb ik prikkelbare darmsyndroom. ook minder, maarjah maandag even de huisarts bellen. want heb al n jaar last van winderigheid etc en slik ook maagzuurremmers en ben bloedgeprikt om te kijken of ik ergens allergisch voor ben of een darm bacterie heb maar nee alles was netjes. dus ze denken MISSCHIEN een pds. en hoe is het met jullie afgelopen???
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb ongeveer het zelfde niet het maagzuur maar wel zwarte stukjes in de ontlasting ben ook telekns aan de diaree en heb krampen in mijn buik en der onder had de dokter vandaag even gebeld want heb dit al 3 dagen de dokter vroeg of ik koort had of verhoging dat gelukig niet hij gaf me als tip om dit weekend is opteletten wat ik eet en proberen om geen pittege of veel geruid eten te eten mocht dit allemaal niet helpen moest ik even langs komen maar hij zei mocht dit niet lukken zou het kunnen zijn dat je een darm virus hebt of een soort darm symdroom maar dat kon die pas zeker weten als ik dit al een aantal maanden heb

     

    kort om zit momenteel in de shit :p hahaha

     

    is ook echt hinderlijk joh zit je op je werk is iedereen stil en dan net op dat moment moeten je buik en je darmen zo geluid maken schaam je kapot maar ik zeg altijd maar zo er zijn helaas altijd mensen die het erger dan ons hebben

    Reageer
    #10

    Zijn gewoon voedselresten mensen

    Reageer
Reageer op: Zwarte stukjes in ontlasting, maagzuur, zwarte stukjes kotsen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief