Normaal bloed, steken rechts onderbuik, constipatie en pijn lies

  • #1

    Ik ben al een maand van dokter en ziekenhuis aan het gaan en ze weten nog steeds niet wat er met me aan de hand is. Ik heb voorbije jaar veel gefeest en drugs genuttigd. Ketamine bij voorkeur. (Ja ik weet dat het niet gezond is, ben al een maand gestopt). Ik rook en dronk wekelijks 12 pinten. Maar nu durf ik niet meer

    1. Dokter : Had steken in mijn buik links/rechts + diarree
    Conclusie : verstoorde darmflora, heb ook in een potje moeten plassen. Ik denk dat dit was om te zien of er niets aan mijn nieren en blaas was. Had probiotica gekregen. Dokter adviseerde mij om te stoppen met drugs te nuttigen omdat ik van drugs en drank de dag erna meer steken had.
    Conclusie : darmen worden gestimuleerd door drank en drugs

    2. Spoed : 3 dagen na mijn vorig doktersbezoek. ik had enorm veel pijn en maakte me ongerust. Zuurstof/hartslag was in orde. Een scan bevestigde dat ik veel stoelgang had. Ze veronderstelde constipatie. Laxeermiddel voor 2dagen voorgeschreven gekregen. (Dit was pijnlijk)

    3. Dokter 1 week later : Opgezwollen klieren bekken + nog steeds steken links/rechts + af en toe in mijn rug(vaker rechts) + rode uitslag binnenkant been ter hoogte van mijn ballen zowel links als rechts.
    Conclusie : mogelijke infectie die de klieren doet opzwellen en voor de uitslag die een schimmelinfectie bleek Fluconazole EG 50mg voorgeschreven gekregen.
    Ik vroeg de dokter om een bloedonderzoek + allergieen onderzoek te doen.

    4. Dokter 1 week later : had 2 dagen geleden bloed laten trekken en mijn bloed was in orde. Geen allergien (behalve huisstofmijt), geen soa's geen infecties, nieren in orde, lever in orde , ... alles wat je uit bloed kan afleiden in orde.
    Had nu meer pijn in mijn lies en voelde iets verspringen bij sommige stappen die ik zet. Dokter vermoed een liesbreuk en verwees me door naar het ziekenhuis voor een echo van mij abdomen (buik) en lies.

    5. Ziekenhuis : 2 dagen na mijn vorig dokterbezoek. ben net de echo van mijn abdomen gaan doen. Hier bleek uit dat ik waarschijnlijk geen liesbreuk heb (moet nog bevestigd worden met de echo van mijn lies). Maar ik heb wel een grote milt. Dit kan wijzen op een infectie. Maar mijn bloed was in orde. Ook doet de pijn zich niet voor op de plaats van mij milt.

    De echo van mijn lies is pas binnen een week.
    En ik begin echt ongerust te worden wat er met me aan de hand is. Iemand die weet wat ik heb ? Help me aub

    Reageer
    #2

    PS : Ik ben 20 jaar. En ik heb nooit koorts gehad, geen bloed bij stoelgang, niet moeten overgeven. En ben al een maand gezond aan het eten en veel water aan het drinken.

    Reageer
    #3

    Hai, hoe gaat het nu? Al uitslagen?

    Reageer
    #4

    Heb de echo van mijn lies achter de rug.
    Mijn buikspier aan de rechter kant is misvormd (langs buiten niet zichtbaar) en ik had enkele opgezwollen kliertjes van ongeveer 1,5cm.
    Die gezwollen klieren kunnen wat pijn doen is mij verteld maar verder niets om me zorgen over te maken.
    De huisarts weet nog altijd niet wat ik heb en heeft mij doorverwezen naar een Kinesist en Maag-Darm specialist.
    Ik moet mijn dikkedarm onderzoek nog laten doen maar ik ga wel al 2 weken naar de kinesist en mijn pijnklachten zijn nu veel verminderd. Eindelijk na bijna 2 maand, ik dacht dat ik dood aan het gaan was. Ik let nu ook streng op mijn voeding.

    Reageer
    #5

    Ik was te snel aan het juichen.
    Tot net na mijn darm onderzoek (coloscopie) was alles prima. (Mijn dikke darm zag er helemaal gezond uit). Maar een week later kwamen dezelfde klachten terug. De steken rechts beneden in de buik. Pijn in de liezen (uitstralend naar de ballen toe) en nu ook hevige pijnscheuten links boven in mijn ribbenkast en linksboven in mijn rug. Ik ben naar een cardioloog gegaan. Heb een klein lekje in mijn hart. Maar dat zou niet mijn pijn verklaren. Ik ben echt radeloos en heb alles al geprobeerd. Misschien is het mijn rug? Maar dat verklaart niet mijn ongewone stoelgang. De huisarts denkt dat het misschien wel allemaal psychisch is. Ik heb inderdaad veel stress... Maar dat komt door de pijn dat ik stress heb.
    Tot nu toe leef ik heel gezond en ben echt radeloos.

    Reageer
    #6

    Laat nog eens een keer bloed prikken, vooral ontstekingswaarden en een differentiatie.
    Verder als de klieren nogsteeds opgezwollen zijn vragen of er een bioptie gedaan kan worden? Dit ivm uitsluiten van lyfoom.

    Groetjes,
    Thobias

    Reageer
    #7

    Thotje , dit leek allemaal onnodig. Voor de pijn in de borst en rug moet ik een RXTX laten doen om een ingeklapte long uit te sluiten. Het bloedprikken was niet nodig volgens mijn HA en de klieren, als er meerdere vergroten pas.

    Reageer
    #8

    Hai Erwin, hoe gaat het nu met je?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Goed. Ik heb geen pijn meer.
    Ze hebben wel een kleine vernauwing gevonden in mijn ureter. Die ervoor kan zorgen dat mijn nieren kunnen opzwellen als ik grote hoeveelheden drink. Dit verklaart in mijn ogen niet de pijn die ik had gedurende 4 a 5 maand omdat ik nog altijd die vernauwing heb en nu totaal geen pijn meer heb.

    Reageer
Reageer op: Normaal bloed, steken rechts onderbuik, constipatie en pijn lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief