Oorpijn en verdoofd gevoel in gezicht

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds zaterdag oorpijn wat af en toe best heftige steken geeft. De huisarts heeft gezegd dat waarschijnlijk mijn linker buis van eustachius verstopt zit. Ook heb ik sinds 2 dagen verhoging en ontzettende hoofdpijn.

    Nu kom ik net achter nog een klacht. Mijn linker ooglid voelt verdoofd, ik kan hem minder goed sluiten dan mijn rechter. Daarnaast voelt ook mijn linker bovenlip verdoofd.

    Is dit een bijwerking van de ontsteking in mijn oor? Of raden jullie me aan weer naar de dokter te gaan?

    Mtg,
    J

    Reageer
    #2

    Daarnaast heb ik ook last van duizeligheid.

    Ik gebruik een sterke neusspray (op recept van de dokter) om mijn buis van eustachius leeg te krijgen. Ook neem ik de volle toegestane dosis paracetamol per dag om de pijn te onderdrukken, zonder veel succes.

    Reageer
    #3

    De duizeligheid is van de oorontsteking. De overige klachten zijn wel wat vreemd.
    Ga dus inderdaad even terug naar je huisarts.

    Reageer
    #4

    Dank u voor de reactie. Het wordt dan waarschijnlijk pas na het weekend. Is dat een probleem of is er nog 3 dagen mee rond lopen riskant?

    Mvg,
    J

    Reageer
    #5

    Als de klachten erger zouden worden is het verstandig om eerder naar de huisartsenpost te gaan.

    Reageer
    #6

    Nogmaals bedankt voor de reactie. Ik wacht even af hoe ik de nacht door kom.

    Reageer
    #7

    Succes en beterschap

    Reageer
    #8

    Bedankt voor het advies. Ik lig ondertussen al 5 dagen in het ziekenhuis en zal hier nog 5 moeten blijven. Het was herpes zoster aan de linker kant van mijn hersenen. Was ik er later bij, had het hersenvliesontsteking kunnen zijn.

    Dus nogmaals bedankt voor het advies.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Graag gedaan, en heel veel beterschap.
    Laat over enkele dagen even weten hoe het met je gaat.

    Groet
    Tandor

    Reageer
    #10

    Bijna 7 maanden na de diagnose maar even een berichtje. Dit voelde een beetje als verplichting omdat ik dankzij dit forum ook sneller een diagnose heb gekregen, nogmaals bedankt daarvoor!

    Nog even de juiste medische term van de aandoening: Ramsay Hunt Syndroom.

    Ik ben weer volledig aan het werk. Mijn gezichtsverlamming, balans en het niet kunnen proeven van zout is weer helemaal hersteld. Wel heb ik nog een serieuze klacht.

    Wanneer ik het erg druk heb en stres ervaar, komt mijn hoofdpijn erg snel terug. Ik heb nu ook al sinds donderdag weer last van een vervelende hoofdpijn waar paracetamol niet heel goed tegen helpt. Ik ben hier eerder ook mee naar de huisarts geweest die me heeft verteld dat mensen met een ernstige virale aandoening toch vaak minimaal een jaar hersteltijd nodig hebben. Daarom hoop ik dat in 5 maanden de hoofdpijn verdwenen is.

    Groet,
    J

    Reageer
    #11

    Hoi J, ik heb precies dezelfde klachten, maar hoe zijn ze er bij jou achter gekomen? Ik ben naar het ziekenhuks gegaan en na 8 uurtjes komen ze aankakken met ja het is gewoon stress..

    Reageer
Reageer op: Oorpijn en verdoofd gevoel in gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief