Grijze substantie uit keel/neusholte

  • #1

    Goedenavond,

    Vandaag voor de 4e keer iets meegemaakt waar ik niet zeker van ben.

    Het begint altijd met een traanoog (rechts). Vervolgens voel ik iets in mijn keel vast zitten en komt het uiteindelijk via m'n keel en mond maar buiten. Het is een grijze substantie. Beetje een soort klei.

    Dit heb ik al meerdere malen gehad, ongeveer eens per 3 maanden. De huisarts zegt dat dit vuil is en dat het normaal is. Maar ik hoor nooit iemand erover en het zijn best aardige klonten. Ongeveer 1 tot 1,5 cm.

    Vroeger als kind is er een gezwel weg laten halen uit mijn neusholte.

    Zou dit er mee te maken kunnen hebben?

    Ik zou graag meer informatie hebben zodat ik daarmee weer naar de huisarts kan voor een doorverwijs brief.

    Reageer
    #2

    Het traanoog zou veroorzaakt kunnen worden door en verstopt traankanaal. Daar kunnen meerdere oorzaken voor zijn.Dat is moeilijk te zeggen zo. Vraag aan je huisarts een verwijzing naar de KNO arts om te controleren of het inderdaad door de neusholte wordt veroorzaakt.

    Reageer
    #3

    Dat heb ik al eens eerder gevraagd aan de huisarts. Hij keek toen in mijn neusholte en die was op dat moment schoon en hij vond een doorverwijzing niet nodig. Maar als de oorzaak zo moeilijk te bepalen is ga ik nog een poging doen bij de huisarts. Bedankt voor de reactie.

    Reageer
    #4

    de subtantie komt uit je neusholte via een kanaaltje naar je mond zodat je gaat hoesten . FF naar de kno die schrijft neus spray voor

    Reageer
    #5

    Ga naar de KNOARTS

    Reageer
Reageer op: Grijze substantie uit keel/neusholte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief