Harde klap op oor, nu beide oren dicht

  • #1

    Een harde klap op me linkeroor gehad, nu voelt het verdoofd, en hoor ik heel slecht. Doof gevoel/vliegtuig achtige oren.

    Links is het ergst, ook pijnscheuten in me linker gehoorgang, maar ook rechts zit dicht. Dat voelde ik bij de klap al direct in beide oren. Rechts veel minder, maar ze schoten allebei direct dicht bij de klap al.

    Dit is een raar gevoel, me oren zitten ineens dicht.

    Reageer
    #2

    Dat het gehoor minder is aan het oor waar de klap op is geweest is voorstelbaar, maar dat ook het andere oor is aangedaan is vreemd. Vooral als de klap op het oor met de vlakke hand is gegeven kan de luchtdruk in het oor oplopen , zo zelfs dat er een gat in het trommelvlies kan ontstaan. Ik denk dat het zinvol is de huisarts een dezer dagen als de klachten blijven bestaan te laten kijken.

    Groet Bram

    Reageer
    #3

    dat heb ik ook gehad, maar het is alleen aan me linkeroor in het begin was het een echo maar dit is veranderd in een irritante piep, dat was een paar uur geleden. kan ik iets doen, is het schadelijk?

    Reageer
    #4

    Het is mogelijk dat het trommelvlies is beschadigd. Het beste is om even langs te gaan bij de huisarts

    Reageer
    #5

    ik ben naar de huisarts gegaan, bleek niks aan de hand te zijn, gehoororgaan een klap gehad, de piep en echo blijven ongeveer 2 weken en als het goed is is er geen blijvende schade

    Reageer
    #6

    Het is zeer merkwaardig dat je door een klap op het li oor ook een doof Re oor hebt gekregen. Ik vermoed dan ook dat de klap de druppel is die de emmer deed overlopen, maar dat er tevoren ook al Re een verminderd functie was van de buis van Eustachius waardoor er in het Re oor al een onderdruk was die een wat verminderd gehoor heeft gegeven. Normaliter moet dat binnen 2 a 3 weken verdwijnen. Zo niet, dan toch de huisarts bezoeken.

    Reageer
    #7

    Ik lig nu in me bed en ik word wakker met het gevoel dat oor dicht is, ik vind dit eng. Me oor voelt erg dik aan, het lijkt net alsof ik er heel veel papier in heb gedaan. Wat kan ik het beste doen

    Reageer
    #8

    Even naar de huisarts gaan en naar het oor laten kijken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb een harde klap van iemand tegen men oor gehad ma ik hoor nog voldoende maar voelt gwn raar is dit blijvende schade?

    Reageer
    #10

    Als de klachten aanhouden ga dan naar de huisarts en laar ernaar kijken

    Reageer
    #11

    Ik heb begin juli 2018 een klap op mijn oor gehad met de training. Voortdurende suis hield ik. Nu is het september 2018, ik ben er voorzichtig mee geweest (geen hard geluid, niet onder water zwemmen, kap dragen met training) en ja hoor: het is weg.

    Reageer
    #12

    Hoi,

    Ik heb door klussen een hard geluid naast mijn oor gehad wat zeer deed, daarna een suis in mijn oor.
    Na een week is de suis nog niet weg en heb ik druk op mijn beide oren. Ben wel naar de huisarts geweest en zag geen schade aan mijn oor wel dat mijn linker oor geïrriteerd was.
    Gaan suizen soms nog weg na een week.

    groeten,

    Reageer
    #13

    Ja dat kan nog weggaan

    Reageer
Reageer op: Harde klap op oor, nu beide oren dicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief