Pijn borstbeen, keelpijn en oren dicht

  • #1

    Ik heb al een aantal weken pijn op en links en rechts van mijn borstbeen. Wordt niet erger bij inspanning/diep ademhalen of eten. Er zitten een paar gevoelige plekken als ik er op druk. Ook heb ik steekjes in mijn keel en voelt het af en toe alsof ik mijn oren moet klaren (lijken wat dicht te zitten). 's Ochtends ben ik wat hees en af en toe voelt het alsof ik grieperig word, maar er gebeurt niks. Snap niet wat deze combinatie van klachten is. Pijn op borstbeen lijkt costochondritis, maar het is geen heel heftige pijn. Bovendien hoort daar geen keelpijn en vernauwde oren bij lijkt me. Herkent iemand deze klachten?

    Reageer
    #2

    Ja die herken ik wel.  Het lijkt op een griep of een verkoudheid die in aantocht is.

    Reageer
    #3

    Dank voor je reactie Tandor. Het blijft bij pijn rond mijn borstbeen, en een irritatie/gezwollen gevoel in mijn keel en oren. Verder voel ik me lamlendig met een wattig hoofd. Geen koorts. Ik wil graag geloven dat het slechts om een opkomende griep of verkoudheid gaat, maar dan zou ik toch inmiddels moeten gaan hoesten en een verstopte neus hebben?

    Reageer
    #4

    De griep heeft soms een lange aanloopperiode voordat ze echt doorbreekt.
    Je kunt natuurlijk ook even naar de huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: Pijn borstbeen, keelpijn en oren dicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief