Uitval verschijnselen.

  • #1

    Heb al heel lang last van me nek en rug dat uitstraalde naar me rechterarm en rechterbeen. Daar wordt ik wel voor behandeld, maar omdat er tijdens de behandeling mijn armen en benen verkrampen en heel erg beginnen te trillen ben ik doorgestuurd naar de neuroloog. Alleen de huisarts wil mij niet doorverwijzen.
    Drie weken geleden ben ik niet goed geworden op me werk. Sindsdien heb ik nog meer pijn, loop ik heel slecht, heb ik veel krampen etc.
    Maandag heb ik weer een afspraak met de huisarts. Wat kan ik nog meer doen om die verwijzing te krijgen?
    (Heb in het verleden lyme fase gehad).
    Begin een beetje wanhopig te worden.

    Reageer
    #2

    Wie heeft je doorgestuurd naar de neuroloog?

    Reageer
    #3

    In eerste instantie ben ik doorgestuurd door een bewegingsspecialist/personal trainer omdat hij het niet vertrouwde. Omdat dat geen fysiotherapeut was kreeg ik geen verwijzing. Vervolgens ben ik dus naar een fysiotherapeut gegaan vorige week. Na onderzoek bleek dat ik aan de rechterkant veel krachtverlies/uitval had.
    Ze geven aan dat de spiertonus veel te snel veel te groot wordt. (En dat het waarschijnlijk een vorm van dystonie is)

    Reageer
    #4

    Ga met dit verhaal naar je huisarts en vraag om een verwijskaart.
    Of lat de fysiotherapeut hier een kort verslagje van maken voor de huisarts

    Reageer
    #5

    Ik heb maandag weer een afspraak met de huisarts. De fysiotherapeut heeft zelf al de dokter gebeld. Alleen ik ben in drie weken tijd zo hard achteruit gegaan. Dat ik gewoon nu bang ben.

    Reageer
    #6

    De pijn en de krampen zijn bovendien soms zo erg dat ik soms niet weet waar ik het zoeken moet.
    En omdat de huisarts me nog steeds geen verwijzing wil geven denk ik dan weer dat ik me aanstel.

    (had hier blijkbaar ook gewoon een account)

    Reageer
    #7

    Als de fysiotherapeut contact heeft gehad met de huisarts zal dat wel niet zo'n probleem meer zijn. Maar eens afwachten tot maandag

    Reageer
    #8

    Maandag duurt voor mij nog erg lang, nog maar even geduld hebben dus.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Als je niet eerder een afspraak bij de huisarts kunt krijgen, zit er helaas niet veel anders op.

    Reageer
    #10

    Nee kon niet eerder, zat deze week al helemaal vol.

    Blijf wel zoveel mogelijk zelf doen, maak zelfs iedere middag een wandelingetje niet heel ver kom nog geeneens de straat uit, maar heb er gewoon een hekel aan om heel de dag binnen te zitten. En zolang me krampen en pijn er niet erger door worden mag ik dat ook gewoon blijven doen volgens de therapeut.

    Reageer
    #11

    Heb nog wel een vraag trouwens, ik heb voor de pijn, krampen, me bloeddruk lager te krijgen en om mijn spieren rustiger te krijgen oxadepam gehad van de huisarts. Deze medicijnen werken totaal niet. Alleen dat ik er heel suf van wordt. En heel veel slaap. Worden deze medicijnen wel eens meer voor zulke klachten voorgeschreven?
    Ook is toen mijn suiker gecontroleerd en die was toen 10,5 (volgens de huisarts was dat netjes) Maar is dat niet aan de hoge kant?

    Reageer
    #12

    Oxazepam wordt inderdaad wel een gegeven, maar helpen niet altijd.

    Wat de suikerspiegel betreft: dat is afhankelijk van het moment waarop dit wordt gemeten. Wel nuchter niet nuchter, na het eten of voor het eten....

    Reageer
    #13

    De suikerspiegel is gemeten gelijk nadat ik zo'n 20 minuten bewusteloos ben geweest (hebben erg veel moeite moeten doen om me bij te krijgen).

    Reageer
    #14

    20 minuten bewusteloos?
    Ik neem aan dat je dan met loeiende sirene naar het ziekenhuis bent afgevoerd.
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #15

    Het is op mijn werk gebeurd. Ik had pauze en zat op dat moment alleen. Weet alleen dat ik heel veel pijn had en alles tintelde. Uiteindelijk hebben ze me bewusteloos gevonden. (Kan me echt niets herinneren). In eerste instantie dachten ze dat het epilepsie was en omdat het heel lang duurde is de ambulance gebeld. Die hebben me met veel moeite bijgekregen, hun vonden het geen epilepsie dus hoefde ik niet mee. Wel was mijn bloeddruk heel hoog en mijn hartslag ook. Ben toen door collega's naar mijn eigen huisarts gebracht. En ben nu al 4 weken bezig om een verwijzing te krijgen.

    had vandaag ook onder de douche. Dat het begon te tintelen ben toen maar op de grond gaan zitten (was alleen thuis). Zodat ik in ieder geval niet hard kon vallen. Maar volgens mij ben ik niet echt bewusteloos geweest.

    Reageer
Reageer op: Uitval verschijnselen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief