Klachten na bloedvergiftiging

  • #1

    Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik bloedvergiftiging. Ziekenhuisopname was noodzakelijk. Gelukkig had ik geen orgaan uitval en knapte ik na een week weer op. Echter: na die tijd heb ik toch wat klachten ontdekt. Ik wil graag weten of iemand dit kan uitleggen, ook gehad heeft, of wat ik er nu nog aan zou kunnen doen.

    Ik merkte dat ik , als ik naar films kijk, bepaalde zaken niet meer weet. Zoals het verloop van de film. Of teksten (ik ben absoluut filmgek, keek veel films vaker en wist daardoor het script lekker mee te praten. Na de bloedvergifitiging niet meer). Hier merk ik nu wel weer een verbetering op. Langzaamaan wist ik weer waar een film over gaat. Van sommigen herinner ik me het script weer.

    Nu waar ik last van blijf houden: bij de tandarts merk ik, dat de pijn in mijn tanden en kiezen verdwenen is. Ondanks verdovingen, was ik altijd enorm gevoelig voor pijn bij behandelingen. Nu ineens niet meer.

    Daarnaast heb ik plotseling aangezichtspijnen. Dat doet echt vreselijk veel pijn. Zal ook niet overgaan volgens de arts. Als het beneden de 10 graden Celsius komt, kan ik niet meer naar buiten. Heel akelig.

    Wie heeft deze klachten ook gekregen na een bloedvergiftiging? Wie weet waaróm dit zo kan zijn? Iemand een idee wat er nog tegen te doen is? (alhoewel ik wel zonder de tandpijnen bij behandeling kan, vind ik het echt een akelig idee dat er ook dáár iets gewijzigd is.)

    Als iemand iets weet, uitleg heeft, dan heel graag. Ik ben ermee geholpen.

     

    Reageer
Reageer op: Klachten na bloedvergiftiging


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief