Pijn op borst / misselijk

  • #1

    hi!

    ik heb nu sinds twee weken last van pijn op de borst wat steeds meer pijn gaat doen en waarbij ik ook pijn heb aan linkeram en gespannen kaken ook ben ik heel erg misselijk wat al begint als ik 's ochtends wakker word. Al twee keer een ECG gemaakt, waren beiden goed en dokter geeft aan dat het mijn spieren zijn op mijn borst en hij zegt dat het niks aan mijn hart kan zijn omdat mijn bloeddruk en hartfilmpjes goed zijn. Ik ben nu toch bang dat het iets aan mijn hart is ondanks dat ik pas 20 jaar oud (vrouw). Iemand ervaringen hiermee?

    Reageer
    #2

    dat lijken toch vooral stress/spanningsklachten.

    doe eens de test op:

    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Veel mensen denken er niet aan, maar laat ook de tandarts eens kijken. Ook bij tanden knarsen (vaak tijdens het slapen) komen bepaalde klachten voor. Sommige mensen knarsen niet alleen met de tanden en kiezen, maar klemmen de kaken ook enorm op elkaar tijdens de slaap.

    Hierdoor kunnen dezelfde klachten optreden. Zeker omdat je zegt dat je het direct 's ochtends al merkt.

    Tanden knarsen en kaken klemmen, kán wel duiden op stress. Het hoéft daar niet op te wijzen.

    Succes.

    Reageer
Reageer op: Pijn op borst / misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief