Druk op borst

  • #1

    hallo,

    Sinds vorige week zaterdag heb ik de hele dag druk op de borst. Als ik mij inspan, wordt de druk erger. Door de druk word ik misselijk en benauwd. Ook een tintelende linkerhand die ook kouder aanvoelt dan mijn rechterhand.

    Vrijdag op de 1e harthulp terecht gekomen. Bloed onderzocht en lag aan ecg apparaat. Hier is niks uitgekomen.

    Gisteren hebben ze uitgesloten dat het hyperventilatie is. Eigenlijk wordt de druk bij inspanning alleen maar erger. Ook voelde ze mijn hartslag in mijn linkerpols bijna niet. Maar dat willen ze niet verder onderzoeken. Ook willen ze geen inspanningstest doen.

    Heb astma, maar daar denken ze niet aan.

    Wie herkent deze klachten of wat voor advies geven?

    groeten Anoniempje

    Reageer
    #2

    Hoe hebben ze uitgesloten dat het hyperventilatie is?

    Doe een de test op:

    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Hoi Tandor,

    bedankt voor je reactie.

    ze hebben mij vragen gesteld, die ook bij hyperventilatietest staan. Ze hebben naar mijn ademhaling gekeken en ze hebben geprobeerd om hyperventilatie op te laten komen (door hard en snel te ademen) en ben absoluut niet gespannen of bang.

     

    groeten Anoniemoje

    Reageer
    #4

    Oke.

    Ga dan in ieder geval terug naar de huisarts en bespreek met de huisarts welke stappen er genomen kunnen worden om toch te achterhalen waar je klachten vandaan komen. Er zal toch even verder onderzoek gedaan moeten worden

    Reageer
    #5

    Ben nu ongeveer twee weken verder. Ze staan echt voor een raadsel. Ben nog een keer op de 1e hulp gekomen, maar alle bloeduitslagen waren goed.

    Als ik die druk op de borst heb, moet ik nu ook overgeven. Ik hou bijna geen eten en drinken meer binnen.

    Ook straalt het dus uit naar mijn linker arm. In rust was mijn hartslag 86, maar af en toe schoot ie naar de 110. Als het zo erg was dat ik ook moest spugen schoot mijn hartslag naar de 130. Zakte de druk weer, dan ging mijn hartslag weer naar 86 terug. Maar ze vonden het niet verontrustend.

    Mijn bloeddruk is iets aan de lage kant.

    Reageer
    #6

    Ik zou je toch willen vragen om de test eens te doen, al is het maar om het met zekerheid te kunnen uitsluiten.
    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Daarnaast zou ik aan de huisarts een verwijzing vragen naar de MDL-arts om te kijken of je klachten niet door je maag of slokdarm worden veroorzaakt. Laat ook eens onderzoeken of je een middenrif breuk hebt.

    Reageer
Reageer op: Druk op borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief