15 jaar 1.79m & 64 kilo

  • #1

    hallo allemaal,

    ik ben 15 jaar 1.79m en 64 kilo, (jongen)

    ik vind dat ik lang en dun ben eerlijk gezegd, vorig jaar was ik 1.73m en de jaar ervoor 1.68m ik heb het gevoel dat ik elke zomer groei.. mijn moeder is 1.65 en mijn vader is 1.80 ik heb 2 broers 1.81 en 1.90 ik wil echt geen 1.90 worden... kan ik groeiremmers nemen? zoja gaat het helpen? vorig jaar vond ik mijn lichaam perfect maar nu vind ik dat het is verpest doordat mijn benen langer zijn geworden... graag tips over hoe en wat...

    gr,

    Reageer
    #2

    Je kunt bij de huisarts om een botscan van je hand vragen. Daarmee kan bepaald worden hoeveel je nog kunt groeien. Groei stoppen d.m.v. hormonen kan alleen maar als je te veel groeihormonen zou hebben en dus te veel en te snel zou groeien. Maar ook dat kun je met je huisarts bespreken.

    Reageer
    #3

    Och, een BMI van 20 en precies in het midden van wat perfect is.
    Waar maak je je zorgen om, beter kan gewoon niet.
    Nee, groeiremmers bestaan niet. Ga je 1.90 worden dan vallen alle meisjes in het buitenland op je. Ik ben slechts 1.86, maar zou graag langer geweest zijn. Rond de 1.90 is echt een zegen, 2.10m geeft allemaal problemen, maar 1.90m is ideaal.

    Reageer
    #4

    Hi,

    Nu dat ik langer ben geworden voel ik me eerlijk gezegd niet meer zo goed in m'n vel... Ik ben
    Net deze zomervakantie langer geworden, het gaat niet om meisjes maar ik vind echt dat 1,79 het maximale is, langer worden wil ik echt niet. Nu wil ik eigenlijk een beetje breder worden want nu ben ik eerlijkgezegd niet blij met mezelf en vorig jaar was ik dat wel.

    Reageer
    #5

    Aan je gewicht, kun je zelf wat doen...Je bent pas 15 jaar. Je lichaamsbouw zal best nog wel veranderen...

    Reageer
Reageer op: 15 jaar 1.79m & 64 kilo


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief