Heel hard in borst geknepen

Online ZorgZus
  • #1

    Beste allemaal,

    Twee dagen geleden lagen een man en ik naakt in bed. Deze man heeft toen keihard, met zijn volle kracht, in mijn linkerborst geknepen, omdat hij het leuk vond denk ik...

    Het heeft mij op dat moment echt pijn gedaan, dat heb ik ook aangegeven. Het probleem is nu dat de linkertepel afgeplat is. De rechtertepel staat mooi overeind, terwijl de linkertepel iets platter en meer naar binnen gedrukt is.

    Het is mij niet eerder opgevallen, dus ik denk dat het door die kneep komt.

    Kan het echt zo zijn, dat als iemand in je borst knijpt, dat je tepel platter wordt of intrekt? Ik baal enorm :(.
    Trekt dit weer over? Kan hier iets aan gedaan worden?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het vanzelf wel weer goed komt, want er zijn massa's vrouwen (en mannen) die gebruik maken van tepelklemmen (of wasknijpers) tijdens spelletjes in bed. Maar dat neemt niet weg dat ik het een enorm gemene streek vind wat hij heeft gedaan, de mafketel.

    Reageer
    #3

    Weet je zeker dat je dit niet had voordat hij heel hard in je borst kneep? Je kan het nog een paar dagen aanzien, maar als het dan niet goed komt, toch even naar de huisarts om andere zaken uit te sluiten.
    Het is trouwens niet normaal dat die man dat bij jou gedaan heeft. Ik weet niet of dat een type is die je om je heen wilt hebben, maar dat laat ik aan jou over.

    Reageer
    #4

    Daar hoef je niet bang voor te zijn. Soms is de tepel ingetrokken, komt niet door het knijpen.

    Reageer
    #5

    Mijn vriend knijpt of bijt ook heel erg hard in mijn tepels.
    Dat voelt echt niet fijn aan!! Hoe krijg ik dit afgeleerd!! Want het doet echt heel veel pijn ook de dagen erna. Ik heb al zo vaak gezegd of hij dit niet meer wilde doen. Maar hij zegt dat hij dit echt door de opwinding komt.....

    Reageer
    #6

    Vertel je vriend dat als hij zich niet gaat beheersen, en dat kan, hij niet meer aan je borsten mag. Of bijt/knijp een keer hard terug in een van zijn tepels. Komt door de opwinding, wat een onzin. Dat zijn sadistische trekjes.

    Reageer
    #7

    is het gevaarlijk als je in borsten knijpt voor later , dat je dan geen melk meer kunt aan maken

    Reageer
    #8

    Nee, zo gevaarlijk is dat ook weer niet.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hey!

    Het trekt uiteindelijk gewoon weer naar normaal bij tot oude glorie! Deze conclusie kan declareren uit een eerder ervaring die herleefd heb met vrienden. Zij hebben elkaar toen fors bij elkaar in de tepel geknepen wat resulteerden tot een harde meer misvormde tepel. Sinds dat deze thread al 5 jaar oud, zal jou tepel vast weer bijgetrokken zijn tot zijn oude vorm! Ik hoop dat ik jou van dienst ben geweest!

    -DeTepelDokter.Dre

    *Post Scriptum* : Ik zou niet meer met seksuele vulgaire mannen het bed delen!

    Reageer
Reageer op: Heel hard in borst geknepen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief