Klompje

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb in mijn linkerborst ietsie links bovenin een redelijke klomp, ik kan hem heen en weer bewegen en erom heen voel ik ribbeltjes of zo. Moeilijk uit te leggen. Niet pijnlijk. Andere borst zit op die plek ook een verdikking alleen iets kleiner en niet exact hetzelfde.

    Zelf denk ik aan een opgezette klier, wat denken jullie?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Ben bijna 22 trouwens en heb vaak knobbeltjes.

    Reageer
    #3

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. als je er ongerust over bent, ga dan even naar de huissarts

    Reageer
    #4

    en dat vind ik dus lastig.

    ik heb Zo vaak last van knobbels dat ik eigenlijk iets te vaak ben heen geweest. Ik heb hier nog geen gouden middenweg in gevonden, ik heb gewoon veel knobbels. Ik wil het nu dus voor het eerst een keertje afwachten. Hoe lang kan ik maximaal wachten?? Voor het gevaarlijk zou kunnen worden zeg maar.

    Reageer
    #5

    Die vraag kan ik zo helaas ook niet beantwoorden. Maar als je al vaker bent geweest, heeft de huisarts er ook al naar gekeken en je dan ook gezegd wat het is. Waarschijnlijk dus klierweefsel. Dan maak je je dus eigenlijk onnodig zorgen.

    Reageer
Reageer op: Klompje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief